Γλέντια και πολυτελής ζωή από μέλη σπείρας διαρρηκτών

Αστυνομικοί ξήλωσαν μέχρι και το... ταβάνι για να βρουν τα κλοπιμαία

Γλέντια και 50ευρα για τη σπείρα διαρρηκτών, που δε δίσταζε να επιδεικνύει τη λεία της στα social media / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Πολυτελή ζωή έκαναν τα μέλη μιας σπείρας διαρρηκτών με τα περισσότερα θύματα κλοπών να είναι σε απομακρυσμένες περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής. Για τη σύλληψή τους οργανώθηκε επιχείρηση ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας.

Βριλήσσια: Έκλεψαν 160.000 ευρώ από γιατρό

Γλέντια και 50ευρα

Τα γλέντια με τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, που τα σκορπούσαν σαν να ήταν χαρτοπόλεμος, ήταν σχεδόν καθημερινά για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

'Αλλωστε σύμφωνα με τους αστυνομικούς η λεία τους από τις 30 κλοπές και διαρρήξεις που έκαναν έφτασε τα 100.000 ευρώ.

Γλέντια και πολυτελής ζωή από μέλη σπείρας διαρρηκτών

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού μαζί με τους ειδικά εκπαιδευμένους άντρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν, μέσα στη νύχτα, στο σπίτι του φερόμενου αρχηγού στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Χρειάστηκε μάλιστα να ξηλώσουν μέχρι και το... ταβάνι για να βρουν κλοπιμαία αλλά και λεφτά.

Γλέντια και πολυτελής ζωή από μέλη σπείρας διαρρηκτών

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης δε δίσταζαν να επιδεικνύουν τη λεία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σπείρα δρούσε από τον περασμένο Νοέμβριο.

Πώς δρούσε η σπείρα

Η σπείρα διάλεγε απομονωμένα σπίτια, έπαιρνε χρήματα και κοσμήματα. Εψαχνε όμως και για κυνηγετικά όπλα, παλιά και καινούρια.

Τα θύματά τους ήταν στον Αυλώνα, στη Μαλακάσα, στη Συκάμινο και στο Μαρκόπουλο όπου οι κάτοικοι υποφέρουν απο τις κλοπές, τις διαρρήξεις και τις ληστείες.

Οι αρχές, μεταξύ άλλων, κατέσχεσαν και το αυτοκίνητο με το οποίο τα μέλη της σπείρας αλώνιζαν στην περιοχή χωρίς όμως να έχουν πέσει πάνω σε κάποια περιπολία αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί οδήγησαν στον εισαγγελέα τρία άτομα ενώ αναζητούν ακόμα δύο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top