Λουτράκι: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου μαθητή

Θα του τοποθετήσουν λάμες στη γνάθο

Ξυλοδαρμός μαθητή ΕΠΑΛ στο Λουτράκι

Περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού μαθητή σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ του Λουτρακίου, με έναν 16χρονο να διακομίζεται και να νοσηλεύεται στο ΚΑΤ. Αύριο αναμένεται να χειρουργηθεί και να τοποθετηθούν λάμες στη γνάθο του. 

Αγρίνιο: Άγρια συμπλοκή μαθητών με τραυματισμούς έξω από σχολείο

Ο 16χρονος μαθητής της Β Λυκείου φέρει σοβαρά κατάγματα στην κάτω γνάθο και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ από τις 16 Ιανουαρίου όταν σημειώθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένα εξωσχολικό άτομο, ηλικίας 22 ετών, έπιασε την κουβέντα στον ανυποψίαστο 16χρονο μαθητή και του απέσπασε την προσοχή. Στη συνέχεια ένας ανήλικος μαθητής άλλου ΕΠΑΛ του επιτέθηκε πισώπλατα με μπουνιές και κλωτσιές.

Θα του τοποθετήσουν λάμες στη γνάθο

Μετά την επίθεση, ο 16χρονος κείτονταν αιμόφυρτος. Η μητέρα του 16χρονου πληροφορήθηκε για το γεγονός από το ίδιο το παιδί, τηλεφώνησε στο σχολείο για να ενημερωθεί αρμοδίως για το περιστατικό χωρίς όμως αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλει.

Ο πατέρας του νεαρού έσπευσε στο σχολείο όσο πιο γρήγοροα μπορούσε, είδε το παιδί αιμόφυρτο να πονά και το μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Οι γιατροί περιέθαλψαν και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον μαθητή, αλλά μετά από διαγνωστικό και ακτινολογικό έλεγχο, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο ΚΑΤ των Αθηνών.

Ο μαθητής αναμένεται αύριο να χειρουργηθεί και να τοποθετηθούν λάμες στη γνάθο του για να αποκατασταθεί η ζημιά που προκλήθηκε από τον ξυλοδαρμό.

Οι γονείς του 16χροβου μαθητή απευθύνθηκαν στην αστυνομία και κατατέθηκε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Όπως λένε, αιτία για την επίθεση φέρεται να ήταν μια κοπέλα. Ο μαθητής που επιτέθηκε είχε σχέση με μια κοπέλα και ζήλεψε, όπως λένε οι γονείς, επειδή ο 16χρονος ήταν φίλος της.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top