Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σήμερα το εννιαήμερο μνημόσυνο

Στο Τατόι θα μεταβεί η οικογένειά του για το τρισάγιο

Ρεπορτάζ για το εννιαήμερο μνημόσυνο που θα τελεστεί στο Τατόι για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Τρισάγιο για τις εννέα μέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αναμένεται να τελέσει σήμερα στο Τατόι η οικογένειά του. 

Η σύζυγός του και τα παιδιά του, που έχουν παραμείνει στην Αθήνα, θα πάνε στο Τατόι για να παραστούν στην τελετή μπροστά στον τάφο του τέως βασιλιά. 

Τρισάγιο για τις εννέα μέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα τελέσει η οικογένεια - Intimenews

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα επιτραπεί η πρόσβαση στους πολίτες που ίσως θελήσουν να παραστούν στην επιμνημόσυνη δέηση. 

Στο σημείο τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν «δρακόντεια», με περιπολικά να περιφρουρούν τόσο τους βασιλικούς τάφους όσο και τα ανάκτορα.

Στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι υπάρχουν δεκάδες στεφάνια που άφησαν συγγενείς και μέλη βασιλικών οικογενειών - Intimenews

Στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι υπάρχουν δεκάδες στεφάνια που άφησαν συγγενείς και μέλη βασιλικών οικογενειών - Intimenews

Στο σημείο όπου ετάφη ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος δεσπόζουν δεκάδες στεφάνια που άφησαν συγγενείς, αλλά και μέλη των βασιλικών οικογενειών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top