Κηδεία Κωνσταντίνου: Συγκίνηση στο επίσημο δείπνο των «γαλαζοαίματων»

Έφτασαν στην Αθήνα ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίππε & η Λετίθια

Μεγάλες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο φτάνουν στην Αθήνα για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Έφτασαν στην Αθήνα οι πρώτοι «γαλαζοαίματοι» και υψηλοί προσκεκλημένοι που θα παραστούν αύριο στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κηδεία

Στην Αθήνα έχουν φτάσει οι υψηλοί προσκεκλημένοι για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, με την οικογένειά του να παραθέτει επίσημο δείπνο σε περίπου 50 άτομα.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου διαδραματίστηκαν συγκινητικές στιγμές, αφού πολλοί από τους καλεσμένους θυμήθηκαν στιγμές με τον τέως Κωνσταντίνο και τις μοιράστηκαν με την οικογένεια λίγο πριν περάσουν στην τραπεζαρία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Λίτινα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κάποιοι παρέδωσαν και φωτογραφίες στον Νικόλαο και τον Παύλο από τις στιγμές που είχαν με τον πατέρα τους, αλλά και τους ίδιους όταν ήταν παιδιά.

Το δείπνο αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις 10 και αμέσως μετά οι καλεσμένοι θα αφήσουν την οικογένεια να ησυχάσει και θα αποσυρθούν στα δωμάτιά τους. 

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ποιοι είναι οι «γαλαζοαίματοι» που έφτασαν στην Αθήνα

Από το μεσημέρι του Σαββάτου το μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο όπου θα μείνουν οι υψηλοί προσκεκλημένοι γέμισε με δημοσιογράφους από όλη την Ευρώπη που ήρθαν στην Ελλάδα για να καλύψουν το γεγονός με τους υψηλούς προσκεκλημένους από όλο τον κόσμο.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ, έφτασαν στην Αθήνα ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίππε και η Λετίθια.

Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίππε και η Λετίθια

Ο βασιλιάς Φίλιππος της Ισπανίας και η Λετίθια έφτασαν στην Αθήνα για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο βασιλιάς Φίλιππος της Ισπανίας και η Λετίθια έφτασαν στην Αθήνα για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου / Intime

Νωρίτερα, αφίχθη η βασίλισσα της Δανίας, Μαργαρίτα που είναι αδελφή της Άννας Μαρίας. Μαζί της ήρθε και ο γιος της, πρίγκιπας διάδοχος  Φεντερίκ και η πριγκίπισσα Βενεδίκτη, επίσης αδελφή της Άννας Μαρίας. 

βασίλισσα Δανίας Μαργαρίτα

Στην Αθήνα έφτασε η βασίλισσα Μαργαρίτα / star.gr (Ανέστης Συμεωνίδης)

βασίλισσα Δανίας Μαργαρίτα 2

Η στιγμή της άφηξης της βασιλικής οικογένειας της Δανίας / star.gr

Ο πρίγκιπας διάδοχος της Νορβηγίας Χάακον με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Μέτε Μαρίν συνομιλούν έξω από το ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πρίγκιπας διάδοχος της Νορβηγίας Χάακον με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Μέτε Μαρίν

Ο πρίγκιπας διάδοχος της Νορβηγίας Χάακον με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Μέτε Μαρίν / Intime

Στο «Μεγάλη Βρετάννια» βρίσκονται ήδη ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας και η σύζυγός του Αικατερίνη και η Μαρία Βλαδιμήροβνα της Ρωσίας.

Ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας και η σύζυγός του Αικατερίνη / Eurokinissi

Μαρία Βλαδιμήροβνα της Ρωσίας / Eurokinissi

Στην Αθήνα είναι και ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας Χουαν Κάρλος έφτασε από το άμπου Νταμπι, ενώ αναμένονται ο μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Χένρι, που θα φτάσει λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, όπως και ο Γουσταύο, βασιλιάς της Σουηδίας.

Αργά το βράδυ θα φθάσουν ο Αλβέρτο του Μονακό και η Καρολίνα. Αύριο αναμένονται οι βασιλείς της Ολλανδίας Γουλιελμος -Αλέξανδρος και Μαξίμα. Έχουν ήδη φθάσει και θα συνεχιστούν και οι αφίξεις από δούκισσες και δούκες.   

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Θα έρθει ο πρίγκιπας William; 

Σύμφωνα με πηγές του Star, η άφιξη του πρίγκιπα William θεωρείται δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη.

Ωστόσο απαιτείται μια μεγαλη διαδικασία για να παραστεί σε κηδεία και μάλιστα εκτός Αγγλίας. Δεν υπάρχει προγραμματισμένη πτήση για το Ελευθέριος Βενιέλος. Εάν έρθει αυτό θα γίνει αυθημόον και για λίγες ώρες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top