Κολωνός: «Υπάρχει μήνυμα που αποδεικνύει ότι την έμπλεξε ο Μίχος»

Τι λέει η θεία της 12χρονης

Δείτε τι λέει η θεία της 12χρονης στην εκπομπή TLIVE του ALPHA

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό

Βιασμός Δράμα: Προφυλακιστέος ο 36χρονος κατηγορούμενος

Ο Ηλίας Μίχος έμπλεξε τη 12χρονη σε αυτή την υπόθεση, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η θεία της μικρής κοπέλας στον ALPHA. Η θεία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τι συνέβη με το Μίχο, αλλά και για την ψυχολογική κατάσταση τόσο του παιδιού όσο και της μητέρας, η οποία παραμένει στη φυλακή. 

«Υπάρχει το μήνυμα.»

«Υπάρχει το μήνυμα που αποδεικνύει τα πάντα, ότι αυτός ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πείραξε το παιδί. Από την πρώτη εβδομάδα, της έδινε λεφτά.», σημειώνει η θεία της 12χρονης αναφερόμενη στον Ηλία Μίχο. 

Υπάρχει μήνυμα που αποδεικνύει ότι αυτός πείραξε το παιδί, λέει η θεία της 12χρονης / Γενική Αστυνομική Διεύθυνση

Σημειώνεται ότι το παιδί δεν έχει πάει ακόμα στο σχολείο. «Περιμένουμε ακόμα. Δώσαμε τόπο, επειδή τώρα είναι οι γιορτές, περιμένω τώρα μετά τις γιορτές να δω τι θα γίνει. Γενικώς, δε έχει γίνει τίποτα. Ούτε για εμένα υπάρχει υποστήριξη εδώ ψυχολογική.», τόνισε η θεία. 

«Έκανε ό,τι της έλεγε ο Μίχος. (...) Πρέπει να βγει η μητέρα από τη φυλακή»

Μάλιστα, η θεία της 12χρονης είπε ότι ο Ηλίας Μίχος κάποιον προσπαθεί να καλύψει. «Το παιδί έκανε ό,τι της έλεγε να κάνει. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω και αυτό που βλέπω είναι ότι ο άνθρωπος αυτός κάποιον καλύπτει πολύ μεγαλύτερο από όλους αυτούς που συζητάμε τώρα. Αυτά είναι τα μικρά τα ψάρια.», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Κολωνός: «Ο Μίχος είχε κάμερες στο μαγαζί, πρόλαβε να εξαφανίσει στοιχεία»

Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας είπε: «Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. (...) Να βγει έξω η γυναίκα. (...) Δεν μπορεί οκτώ παιδιά να την υποστηρίζουν, να κλαίνε, να είναι όλα σε άσχημη κατάσταση. Ένα από όλα θα έλεγε ότι ''η μάνα μας δεν ήταν καλή''. Και δεν ισχύει αυτό που λένε, ότι όλα τα παιδιά υποστηρίζουν τις μάνες.», υπογράμμισε.

Κολωνός: Ποιοι και γιατί έβαζαν ποσά στο λογαριασμό της μητέρας

Ακόμα, η θεία του παιδιού αναφέρθηκε και στις συνομιλίες μεταξύ της μητέρας και της 12χρονης. «Φυσικά και μιλάει. Φυσικά και μιλάει. Όλα παραπονιούνται και είναι όλα σε άθλια κατάσταση. Η μητέρα της, της μιλάει ξέρετε τώρα πώς, σαν να μην τρέχει τίποτα, σαν να είναι όλα εντάξει. Το παιδί μου και ότι ''σε αγαπάω, σε αγαπάμε, σε αγαπάμε''», ξεκαθάρισε. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top