Περιστέρι: Συνελήφθη σκληρός κακοποιός - Είχε βασανίσει βρέφος

Δρούσε στην Ιταλία και είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα

Συνελήφθη στο Περιστέρι κακοποιός για τον οποίο είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Ο άνδρας που δρούσε στην Ιταλία, βασάνιζε τα θύματά του κατά τη διάρκεια των ληστειών. Ανάμεσα σε αυτά και ένας βρέφος.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες το απόγευμα ένας 31χρονος κακοποιός από τη Γεωργία, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ιταλικών αρχών.

Ο δράστης αναζητούταν από τις ιταλικές αρχές καθώς κατηγορείται όχι μόνο για μεγάλες ληστείες, αλλά και για τον βασανισμό των θυμάτων κατά τη διάρκεια των διαρρήξεων. 

Βασάνισε βρέφος για να του πουν πού είναι τα χρήματα

Τον Μάρτιο του 2021, δε δίστασε να βασανίζει ένα βρέφος μπροστά στα μάτια της μητέρας του, προκειμένου εκείνη να του αποκαλύψει πού είναι το χρηματικιβώτιο, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

Ο 31χρονος, είχε εισβάλει στο αγρόκτημα της οικογένειας στην Καλαβρία, στο οποίο μάλιστα εργαζόταν. Από το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, κράτησαν ομήρους τη μητέρα, τη γιαγιά και τον παππού μέχρι να τους αποκαλύψουν πού έκρυβαν τα χρήματα. Ο παππούς παραλίγο να δολοφονηθεί. 

Οι ιταλικές αρχές είχαν κινητοποιηθεί προκειμένου να τον συλλάβουν. Κατάφεραν και εντόπισαν το αυτοκίνητό του, όμως ο δράστης είχε διαφύγει στην Ελλάδα, πιθανόν από τα Αλβανικά σύνορα.

Όσο καιρό ήταν Ελλάδα έμενε στην Αθήνα και άλλαζε σπίτια συνέχεια χρησιμοποιώντας διαφορετικά ονόματα. Οι αστυνομικοί είχαν στην κατοχή τους μόνο δύο από όλα τα ονόματα που είχε χρησιμοποιήσει. 

Τελευταία φορά οι αρχές τον εντόπισαν στη Ζήνωνος στο κέντρο της Αθήνας και από τότε εξαφανίστηκε. Τελικά ο κακοποιός συνελήφθη στο Περιστέρι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σχεδίαζε να φτιάξει ένα κύκλωμα, μία σπείρα και να συνεχίσει την δράση του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top