Κιβωτός του Κόσμου: Το προσφυγόπουλο από το Ιράκ με την πολυτελή ζωή

Ποια είναι τα πρωτοπαλίκαρα του πατέρα Αντώνιου

Στο «μικροσκόπιο» μπαίνει και η δράση μελών του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου της Κιβωτού του Κόσμου που «ξηλώθηκε» εν μία νυκτί, αλλά και στενών συνεργατών του πατέρα Αντωνίου, που έλυναν και έδεναν μέσα στις δομές.

Χαρακτηριστική περίπτωση νεαρός μετανάστης - δεξί χέρι του επικεφαλής της οργάνωσης, που έφτασε να κάνει μια πολύ άνετη ζωή.

Ο πατέρας Αντώνιος στο Star: «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου, ένας 34χρονος με τα αρχικά Ι. Π, ελέγχεται για όσα συνέβαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου. Ήταν προσφυγόπουλο από το Ιράκ, μόλις 9 ετών, όταν ήρθε να ζήσει στη δομή. Ωστόσο, μεγαλώνοντας βαδίζοντας στο πλάι του Πατέρα Αντώνιου, έγινε ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του. Καταφέρνοντας να ανέβει ιεραρχικά έφτασε στο βάθρο του  Γενικού  Διευθυντή της οργάνωσης. Η σύζυγός του, η αδελφή της συζύγου του, αλλά και τα δυο αδέλφια του εργάζονται όλοι στην Κιβωτό.

Κιβωτός: «Συνεργάζονταν με γραφεία τελετών, μας έστελναν σε κηδείες»

Αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

κιβωτος κοσμου

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο 34χρονος έλεγε για τη σχέση του με τον ιερέα. «Ο πατέρας Αντώνιος δέχτηκε πολλές αντιδράσεις στην αρχή. Ήταν πολλοί που του είπαν ‘τι κοιτάς τώρα ξένα παιδιά, εσύ ασχολήσου με τη δουλειά σου.’ Αλλά αυτός συνέχισε.»

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος είναι νευρικός, χτυπούσε τα παιδιά»

Στο «κάδρο» των αρχών έχει μπει ένας ακόμη άνδρας, 39 ετών, με τα αρχικά Π.Μ - πρωτοπαλίκαρο κι αυτός του Πατέρα Αντωνίου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο οποίος σε καταγγελίες χαρακτηρίζεται νευρικός και απότομος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αυτός που αγόρασε μεζονέτα από τον Πατέρα Αντώνιο.

κιβωτος του κοσμου

«Ξέρω ότι ήταν πολύ καλά τα στελέχη του, με τα καλύτερα αμάξια, με τα καλύτερα ρούχα, μέχρι που τους πάντρεψε όλους τώρα, στα τελευταία. Πολύ χρήμα ναι, δεν ξέρω και τι μισθούς τους έδινε, δεν υπέφεραν όπως εμείς που τρέχαμε για να πάρουμε το τάλιρο που μας έδινε. Πολλή χλιδή. Τον είχαν φάει τα πλούτη, τον είχαν κερδίσει τα πλούτη. Τα περισσότερα τα έπαιρναν αυτά τα στελέχη που λέμε. Έκαναν ζωή και κότα. Είτε θα τους έδινε καλό μισθό, είτε κάποια σπίτια, είτε κάποια αυτοκίνητα» περιέγραψε πρώην τρόφιμος της Κιβωτού.

Από τους πιο στενούς συνεργάτες του Πατέρα Αντωνίου, είναι το ζευγάρι Π.Σ και Α.Θ. Η γυναίκα ήταν  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, που ξηλώθηκε εν μια νυκτί. Σε βάρος του συζύγου της, που κρατούσε τα ηνία δομής της Περιφέρειας έχουν γίνει πολλές καταγγελίες για ξυλοδαρμό και σκληρές τιμωρίες στα παιδιά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top