Λόφος Στρέφη: Επεισόδια και ένταση – Συμπλοκή με πέτρες και ξύλα

Κυνηγητό των ΜΑΤ στα στενά - «Μήλον της έριδος» τα έργα ανάπλασης

Επεισόδια στο Λόφο του Στρέφη - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star

Έντονα επεισόδια σημειώθηκαν στο Λόφο του Στρέφη στην Αττική, όπου κάτοικοι των γύρω περιοχών περιμένουν να ολοκληρωθούν τα έργα ανάπλασης, τα οποία όπως αναφέρουν θα βελτιώσουν την εικόνα της περιοχής. 

Η ένταση δημιουργήθηκε στην είσοδο του εργοταξίου μεταξύ αστυνομικών και κάτοικων της περιοχής που αντιδρούν στην ολοκλήρωση τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο - Πολίτες προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν

Σκηνές απείρου κάλους σημειώθηκαν χθες το βράδυ όταν κάτοικοι των Εξάρχειων ξεκίνησαν να φωνάζουν σε αστυνομικούς των ΜΑΤ που κυνηγούσαν κάποιους νεαρούς στο λόφο του Στρέφη, με την ατμόσφαιρα στην περιοχή να μυρίζει μπαρούτι.

Πολυτεχνειούπολη: Καλούσαν κακοποιούς από Αλβανία να μείνουν στις εστίες!

Έντονη είναι η παρουσία της αστυνομίας στις εισόδους των εργοστασίων μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια. Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν από ομάδα νεαρών που πραγματοποιούσαν πορεία διαμαρτυρίας. Η ομάδα απομακρύνθηκε από την πορεία και επιτέθηκε στις διμοιρίες των ΜΑΤ με πέτρες και ξύλα, σύμφωνα με την αστυνομία, με τους αστυνομικούς να απαντούν με  με περιορισμένη χρήση χημικών

Επίθεση σε Αμερικανό φωτογράφο από άνδρα των ΜΑΤ - Διατάχθηκε έρευνα

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων, ένας αστυνομικός των ΜΑΤ επιτέθηκε εναντίον ενός Αμερικάνου φωτογράφου ο οποίος εκείνη την ώρα κάλυπτε τα επεισόδια.

Χανιά: Σουηδή τουρίστρια κατήγγειλε ομαδικό βιασμό - Συνελήφθησαν 2 άτομα

«Ευχαριστώ τον αστυνομικό της Αθήνας που με πλάκωσε στο ξύλο απόψε ενώ φωτογράφιζα ως δημοσιογράφος», έγραψε ο δημοσιογράφος στο twitter.

Σπείρα εξαπατούσε ηλικιωμένους παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ

Προκαταρκτική ερευνά για το περιστατικό διατάχθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

"Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top