Λάρισα: Τρεις αδελφές καταγγέλουν εφιάλτη στα χέρια των γονιών τους

Εκπαιδευτικοί οι δυο γονείς

Ζευγάρι εκπαιδευτικών στη Λάρισα κατηγορείται από τις τρεις κόρες του ότι τα τελευταία χρόνια τις κακοποιούσε. Το ποτήρι φαίνεται να ξεχείλισε, όταν η μητέρα τους, τις κλείδωσε σε αποθήκη στην ταράτσα. Στο μεταξύ, χθες είδε το φως της δημοσιότητας πόρισμα ιατροδικαστή που εξέτασε τη μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες. Σύμφωνα με αυτό, η κοπέλα υπέστη κακώσεις που παραπέμπουν σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες και μάλιστα φαίνεται πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά.

 

Λάρισα: «Δικαιώνεται» 24χρονη που κατήγγειλε πως τη χτυπούσε ο πατέρας της

Οι δυο γονείς που κρατούνται από τη μέρα της σύλληψής τους, προσήχθησαν σήμερα στα δικαστήρια χωρίς να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Τζιότζιου για το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, οι δυο γονείς ζήτησαν μέσω του δικηγόρου τους, η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου, όπως είπαν, να προστατευθούν τα παιδιά τους. 

Ζευγάρι εκπαιδευτικών στη Λάρισα κατηγορείται από τις τρεις κόρες του ότι τα τελευταία χρόνια τις κακοποιούσε

Ο πατέρας συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα μετά από καταγγελία της μεγαλύτερης κόρης, 24 ετών, ότι άσκησε εναντίον της σωματική βία. Το ίδιο απόγευμα συνελήφθη και η μητέρα για εξύβριση. 

Η μητέρα μάλιστα είχε συλληφθεί ξανά πριν από μία εβδομάδα μετά την καταγγελία των δυο μεγαλύτερων παιδιών της ότι τις κλείδωσε σε αποθήκη στην ταράτσα «για συνετισμό».

Της επιβλήθηκε ενός έτους φυλάκιση με τριετή αναστολή με την προϋπόθεση να παρακολουθείται από ειδικό μια φορά την εβδομάδα.

Λάρισα: 17 μήνες φυλάκιση με αναστολή για τον πατέρα, 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή για τη μητέρα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, σε ποινή φυλάκισης 17 μηνών με τριετή αναστολή καταδίκασε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον 53χρονο πατέρα και σε 4 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή την 53χρονη μητέρα.

Στους γονείς δεν έχουν τεθεί περιοριστικοί όροι, σύμφωνα με το larissanet.gr.

Λάρισα: Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη μεγαλύτερη κόρη

Κακώσεις που παραπέμπουν σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη μεγαλύτερη κόρη, την 24χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία.

Ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης εξετάζοντας την 24χρονη κοπέλα διαπίστωσε «κακώσεις στον αριστερό βραχίονα του τύπου των επικίνδυνων σωματικών βλαβών».

Από την ιατροδικαστική έκθεση προκύπτει μάλιστα, πως η 24χρονη φέρει και παλαιότερο κάταγμα που επίσης προκλήθηκε με επικίνδυνο τρόπο.

Εξάλλου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πόρισμα καταλήγει ότι η 24χρονη κοπέλα έχει υποστεί επαναλαμβανόμενη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση και ότι χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top