Λάρισα: «Δικαιώνεται» 24χρονη που κατήγγειλε πως τη χτυπούσε ο πατέρας της

Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε την κοπέλα

ενδοοικογενειακή βία

Κακώσεις που παραπέμπουν σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε 24χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα.

Κρήτη: 17χρονος προσπάθησε να πνίξει την αδελφή του

Κακώσεις που παραπέμπουν σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης εξετάζοντας την 24χρονη κοπέλα, η οποία τη Δευτέρα κατήγγειλε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία.

Μιλώντας στο onlarissa.gr, ο κ. Κραβαρίτης τόνισε χαρακτηριστικά πως «διαπιστώθηκαν κακώσεις στον αριστερό βραχίονα του τύπου των επικίνδυνων σωματικών βλαβών».

Από την ιατροδικαστική έκθεση προκύπτει επίσης πως η 24χρονη φέρει και παλαιότερο κάταγμα που επίσης προκλήθηκε με επικίνδυνο τρόπο.

Εξάλλου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πόρισμα καταλήγει ότι η 24χρονη κοπέλα έχει υποστεί επαναλαμβανόμενη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση και ότι χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης.

Την περασμένη εβδομάδα η μητέρα της 24χρονης καταδικάστηκε σε έναν χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράνομη κατακράτηση γιατί κλείδωσε τις δύο κόρες της, ηλικίας 24 και 18 ετών, στην αποθήκη της ταράτσας «για συνετισμό».

Στη δίκη την περασμένη εβδομάδα, ο 53χρονος πατέρας είχε υπερασπιστεί τη σύζυγό του, αποδίδοντας επιθετική συμπεριφορά στις κόρες του.

Βούλα: «Αν με χωρίσεις, θα σε σκοτώσω»

Τη Δευτέρα, ωστόσο, η 24χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα ο 53χρονος  να προσαχθεί και να συλληφθεί.

Χθες και οι δύο πλευρές ζήτησαν αναβολή, με το δικαστήριο να ορίζεται για αύριο Πέμπτη, στη 1 το μεσημέρι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top