Πρέβεζα: Σκοτώθηκε λίγες μέρες πριν αλλάξει δουλειά - Τι λέει η σύζυγός του

«Είχε πει στα αφεντικά του ότι υπήρχε διαρροή αερίου»

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε σε συσκευαστήριο ψαριών στην Πρέβεζα, με θύμα έναν 41χρονο κι έναν 49χρονο. 

Όπως είπε η σύζυγος του 41χρονου από τον Μύτικα Πρέβεζας, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο άνδρας σε λίγες μέρες θα άλλαζε δουλειά, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε. 

Πρέβεζα: Συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι του ιχθυοτροφείου μετά τη φονική έκρηξη

Καθημερινά έκανε πολλά χιλιόμετρα για να πάει στη δουλειά του κι είχε δεχθεί πρόταση για εργασία στην Πρέβεζα, ώστε να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του και τα τρία του παιδιά.

Μάλιστα, η σύζυγος του είπε ότι και στο παρελθόν είχε γίνει ξανά έκρηξη, με τον σύζυγό της τότε να σώζει τον 49χρονο συνάδελφό του, ο οποίος επίσης σκοτώθηκε.

Πρέβεζα: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από ισχυρή έκρηξη

«Έλεγε στα αφεντικά του ότι έχει διαρροή εδώ και τρεις μέρες κι εκείνοι του έλεγαν να πάνε να δουλέψουν κανονικά», είπε η σύζυγος του θύματος. 

Τόσο εκείνη, όσο και όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν πολύ εργατικό και φιλότιμο άνθρωπο, ο οποίος στήριζε με κάθε τρόπο την οικογένειά του. 

Πρέβεζα: Η σύζυγος είχε χάσει μέσα σε έναν χρόνο μητέρα και αδελφές

Την ίδια ώρα όμως αποκαλύπτεται και το δράμα που ζούσε για αρκετά χρόνια η οικογένεια του 41χρονου. 

Όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, το 2000 είχε χάσει τη μητέρα της κι έναν χρόνο αργότερα έχασε σε τροχαίο δυστύχημα δύο αδελφές της. Τώρα έφυγε από τη ζωή και ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν το στήριγμά της και ο στυλοβάτης της οικογένειάς τους. 
 
«Είμαι πλέον μόνη μου. Έχω μόνο μια αδελφή μου και κανέναν άλλον. Τα έχασα όλα», είπε συντετριμμένη. 

Οι δύο εργάτες πήγαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση υλικών σε μια δεξαμενή και πλέον οι Αρχές κάνουν έρευνα, για να διαπιστωθεί αν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα. 

Ήδη έχουν συλληφθεί ο 62χρονος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, μαζί με τον 39χρονο, που την ώρα του δυστυχήματος ήταν υπεύθυνος των εργασιών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top