Δίκη Φιλιππίδη: Επόμενη μάρτυρας η γυναίκα του, Ελπίδα Νίνου

Κατέθεσε σήμερα ο πατέρας της δεύτερης καταγγέλλουσας

Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο / Βίντεο Ανέστης Συμεωνίδης

Με την κατάθεση του πατέρα της δεύτερης ηθοποιού, που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική βία συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του ηθοποιού, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Επόμενη συνεδρίαση ορίστηκε για τις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ επόμενη μάρτυρας θα είναι η σύζυγος του Π. Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου.

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Όσο περνά από το χέρι μου δε θα κάνεις καριέρα»

Νωρίτερα, ο πατέρας της δεύτερης ηθοποιού που καταγγέλλει σεξουαλική βία κατέθεσε στη δίκη του ηθοποιού και θιασάρχη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, λέγοντας: «Όταν μίλησα μαζί της και μου είπε τι συνέβη, κυρίως μετά το περιστατικό της απόπειρας βιασμού της, την προέτρεψα να συνεχίσει την καταγγελία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη».

Φιλιππίδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την έξοδό του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο / Φωτογραφία Ανέστης Συμεωνίδης

Η σημερινή διαδικασία ξεκίνησε με τη φίλη του φερόμενου θύματος που άρχισε να καταθέτει χθες για την καταγγελλόμενη απόπειρα βιασμού το 2010 στο καμαρίνι του κατηγορούμενου ηθοποιού. Με την ολοκλήρωση των τελευταίων ερωτήσεων προς την μάρτυρα, εκείνη γύρισε προς την πλευρά του κατηγορούμενου ηθοποιού, λέγοντας του, «κύριε Φιλιππίδη λυπάμαι». Ο ηθοποιός κοιτάζοντας την μάρτυρα, της απάντησε «και εγώ».

Ο πατέρας της δεύτερης καταγγέλουσας ηθοποιού, είπε στο δικαστήριο ότι έμαθε όσα έγιναν σε βάρος της κόρης του από τον κατηγορούμενο κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ραντεβού, πριν έναν χρόνο όταν βγήκαν στη δημοσιότητα οι καταγγελίες σε βάρος του θιασάρχη.

Δίκη Φιλιππίδη

Με την κατάθεση του πατέρα της δεύτερης ηθοποιού, που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική βία συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του ηθοποιού / Φωτογραφία Ανέστης Συμεωνίδης

«Έβλεπα από την τηλεόραση αυτά που γινόντουσαν. Πήρα την κόρη μου και της είπα ότι ο κ. Φιλιππίδης έχει θέματα. Και μου είπε ότι «είμαι κι εγώ ένα από τα θύματα. Έχω πάρει δικηγόρο». Στην αρχή το είδα κάπως. Αισθητικώς δε μου άρεσε. Όταν μίλησα μαζί της και μου είπε τι συνέβη τότε και κυρίως μετά το περιστατικό, την προέτρεψα να συνεχίσει την καταγγελία» είπε ο μάρτυρας ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε στο δικαστήριο ότι εκείνο το επίμαχο ραντεβού για την παράσταση «Μπακαλόγατος» είχε γίνει με την μεσολάβηση ενός φίλου του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top