Σπάτα: Πώς διαμελίστηκε από τον έλικα του ελικοπτέρου ο 21χρονος

Γόνος super rich οικογένειας ο Βρετανός

Νέες πληροφορίες για το πώς έγινε το φριχτό δυστύχημα με το ελικόπτερο στα Σπάτα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ένας 21χρονος Βρετανός τουρίστας βρήκε τραγικό θάνατο όταν διαμελίστηκε από τον έλικα του ελικοπτέρου.

Σπάτα: Δυστύχημα με ελικόπτερο - Νεαρός διαμελίστηκε από τον έλικα

Ο νεαρός τουρίστας επέβαινε στο μισθωμένο ελικόπτερο με τουλάχιστον ένα από τα αδέλφια του και μόλις είχε επιστρέψει στην Αθήνα από τις διακοπές του στη Μύκονο. Σε ένα δεύτερο ελικόπτερο επέβαιναν οι γονείς του. 

ελικόπτερο δυστύχημα

Ο 21χρονος Βρετανός επέστρεφε με ελικόπτερο από τις οικογενειακές διακοπές του στη Μύκονο

Μετά την αποβίβασή τους από τα ελικόπτερα, θα μετέβαιναν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου θα επιβιβάζονταν στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας για να επιστρέψουν στη Μ. Βρετανία. 

Όπως έγινε γνωστό τα δύο ελικόπτερα πετούσαν το ένα πίσω από το άλλο. Μετά την προσγείωση του πρώτου ελικοπτέρου οι τέσσερις επιβάτες άρχισαν να απομακρύνονται από το ελικοδρόμιο για να επιβιβαστούν στα αυτοκίνητα που θα τους μετέφεραν στο αεροδρόμιο. 

ελικόπτερο Σπάτα

Σύμφωνα με πληροφορίες τον χτύπησε ο έλικας από το ουραίο στροφείο του ελικοπτέρου και τον διαμέλισε

Ωστόσο, ο άτυχος 21χρονος, υπό συνθήκες, οι οποίες δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, χτύπησε στο ουραίο στροφείο του ελικοπτέρου, το οποίο βρισκόταν εν λειτουργία και περιστρεφόταν ακόμη, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Ο αδελφός του νεαρού και ο πιλότος του ελικοπτέρου πάγωσαν όταν τον είδαν να διαμελίζεται μπροστά στα μάτια τους και να πεθαίνει ακαριαία γύρω στις 18:20 το απόγευμα της Δευτέρας.

Βρετανός διαμελίστηκε από ελικόπτερο

Ο νεαρός έχασε ακαριάια τη ζωή του μπροστά στα μάτια του αδελφού του

Ο πιλότος ειδοποίησε αμέσως μέσω ασυρμάτου τον συνάδελφό του στο δεύτερο ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν οι γονείς του 21χρονου, για να μην προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο και βρεθούν μπροστά στην τραγική εικόνα του νεκρού παιδιού τους. 

Ο πιλότος του δεύτερου ελικοπτέρου έκανε εκτροπή και προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, η αιτία του δυστυχήματος διερευνάται, αλλά παραμένει ασαφές γιατί ο έλικας στο ουραίο στροφείο του ελικοπτέρου βρισκόταν σε λειτουργεία και δεν ήταν σταματημένος πριν επιτραπεί η έξοδος των επιβατών.

ελικόπτερο θάνατος Βρετανού

Ο 21χρονος με την οικογένειά του θα πήγαιναν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου θα επιβιβάζονταν στο ιδιωτικό τους τζετ για να επιστρέψουν στη Βρετανία

Η ταυτότητα της οικογένειας δεν αποκαλύφθηκε από τις αρχές - αλλά όπως αναφέρει το βρετανικό μέσο πρόκειται για  εξαιρετικά εύπορη οικογένεια.

Επίσης, στα Σπάτα τους περίμεναν λιμουζίνες για να τους μεταφέρουν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», οπού θα επιβιβαζόντουσαν στο ιδιωτικό τους τζετ για να επιστρέψουν στη Βρετανία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top