Ελένη Κούρκουλα: Είχαν επαφές με τον Λιγνάδη για να γίνουν σταρ

Η πολιτικός κατέθεσε χτες στη δίκη

Μέρος της κατάθεσης της Ελένης Κούρκουλας - Βίντεο από ΑΝΤ1

Η πολιτικός Ελένη Κούρκουλα κατέθεσε χτες στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Συγκεκριμένα είπε μεταξύ αλλών πως «Είναι κάποιοι νεαροί που λένε ότι ονειρεύονταν να γίνουν Ρουβάς ο ένας, μεγάλος σταρ ο άλλος. Αναρωτιέμαι εκτός από την επαφή τους με τον Λιγνάδη, έκαναν κάτι άλλο προς αυτήν την κατεύθυνση, προσπάθησαν να μπουν σε αυτόν το χώρο; Πήγαν σε ένα ωδείο; Μια σχολή; Μου φαίνονται περίεργοι άνθρωποι αυτοί που λένε τον πήρα από το αεροδρόμιο τηλέφωνο, πήγαμε σπίτι μου, μου την έπεσε και ξαναπήγα σπίτι του διότι ήθελα να γίνω Ρουβάς.»

Δίκη Λιγνάδη: Μάρτυρας Κατηγορίας Στενός Του Φίλος - Video
 

Σε μέρος της κατάθεσης που προβλήθηκε σήμερα στο «Πρωινό» του ANT1 πρόσθεσε ότι «Έχω καταλάβει ότι ο Αλί έκανε για λίγο καιρό δεσμοφύλακας στη Σουηδία και μετά είδα ότι έχει μια περίεργη επαγγελματική ζωή στο Ντουμπάι. Είδα φωτογραφίες του. Πώς ξαφνικά βρέθηκε να κάνει real estate; Εγώ στη ζωή μου δεν έχω συναντήσει τέτοιους ανθρώπους, πρώτη φορά εδώ. Δε διέγνωσα στον πρώτο καταγγέλλοντα ένα παιδί που μπήκε στο μόχθο της ζωής για να κατακτήσει το όνειρό του.»

«Ο Λιγνάδης μου είχε παραδεχθεί ότι είχε σχέσεις με ανήλικα αγόρια»

Σημείωσε ακόμα ότι «Υπάρχει ένα τρομοκρατικό κλίμα που πολλοί ηθοποιοί οι οποίοι θα μπορούσαν να έρθουν φοβούνται διότι υπάρχει το Twitter το οποίο καταριέται και βρίζει. Υπάρχουν τα κανάλια που επί πάρα πολύ καιρό δεν έχουν κάνει την καλύτερη πληροφόρηση, οπότε όλος ο κόσμος είναι μαζεμένος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top