Βασίλης Γκουρούσης: «Βγήκα να πάρω γιαούρτια και με συνέλαβαν!»

Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη μιλά πρώτη φορά μετά τη αποφυλάκισή του

Ο Βασίλης Γκουρούσης μιλά για πρώτη φορά στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το ριφιφί στις θυρίδες στο Χαλάνδρι  

Εκτός φυλακής μετά από 14 μήνες βρίσκεται ο Βασίλης Γκουρούσης. Τι λέει ο ίδιος για το μεγάλο ριφιφί θυρίδων στην τράπεζα στο Χαλάνδρι για την οποία κατηγορείται, αλλά και τις σχέσεις του με τη σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη.

Τέτα Καμπουρέλη: Η αντίδραση μετά την αποφυλάκιση του Βασίλη Γκουρούση

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή του για το μεγάλο ριφιφί σε τράπεζα στο Χαλάνδρι έδωσε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης. Ο επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε ανοιχτά για όσα κατηγορήθηκε.

«Έκατσα 14 μήνες στη φυλακή αδίκως. Βγήκα να πάρω γιαούρτια και βρέθηκα στα Τρίκαλα», είπε αρχίζοντας ο Βασίλης Γκουρούσης, ο αναφέρθηκε λεπτομερώς στις δικές του θυρίδες και εξήγησε γιατί δεν είναι αυτός ο ένοχος για την κινηματογραφική ληστεία.

Βασίλης Γκουρούσης

«Εγώ πήγαινα στη θυρίδα μου δύο με τρεις φορές τον μήνα. Οι φύλακες δεν άκουσαν ποτέ τίποτα, κανέναν θόρυβο που να δείχνει ότι της έσπασαν. Πώς γίνεται να ήμουν εγώ;», είπε μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας.

Ο επιχειρηματίας αποφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως κι ανακριτή. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, η απόφαση αυτή έρχεται καθώς το μόνο στοιχείο ένδειξης εμπλοκής του, δηλαδή η ύπαρξη δείγματος βιολογικού υλικού «αποδυναμώθηκε» από τα νεώτερα στοιχεία και τα εργαστηριακά δεδομένα.

Τέτα Καμπουρέλη - Βασίλης Γκουρούσης

Τέτα Καμπουρέλη - Βασίλης Γκουρούσης

Τι είπε για την Τέτα Καμπουρέλη και τα παιδιά του

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε για τη σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη και τον Γολγοθά που πέρασε όταν έγινε γνωστή η είδηση του μεγάλου ριφιφί, αλλά και όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο ίδιος διατηρούσε παράλληλη εξωσυζυγική σχέση.

Αυτό που πέρασα εγώ ήταν το χειρότερο από όλα. Ένας άνθρωπος που δεν έκανε τίποτα, να βρεθεί για 14 μήνες στη φυλακή, χωρίς να ξέρει τον λόγο. 

«Με την Τέτα επικοινωνήσαμε μετά την αποφυλάκιση. Τώρα με νοιάζει ο πατέρας μου και τα παιδιά μου. Για τα προσωπικά θα μιλήσουμε όταν τελειώσει η υπόθεση αυτή», είπε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Όσα είπε ο Βασίλης Γκουρούσης για τη σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη - Αλήθειες με τη Ζήνα
 
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top