Λέων: «Από τις τρίχες της Τζωρτζίνας θα μπορούμε να πάμε πίσω ανά μήνα»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών παιδιών. Σε κεταμίνη οφείλεται ο θάνατος της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα του Σωτήρη Μπουζιάνη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο τελικό ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρει ότι αιτία θανάτου του κοριτσιού είναι η δηλητηρίαση από θανατηφόρα δόση της φαρμακευτικής ουσίας κεταμίνη, η οποία κατά 99% χορηγήθηκε ενδοφλέβια, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης της ουσίας.

Βγήκε το πόρισμα για την Τζωρτζίνα - Ενδοφλέβια χορηγήθηκε η κεταμίνη

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι έπρεπε να γίνει η εκταφή της Τζωρτζίνας όταν έγινε η άναρση του tablet:

«Ήταν μία περίοδος ιδανική, με την έννοια ότι μπορούσαμε να λάβουμε τόσο τις τρίχες, οι οποίες είναι ένα πολύτιμο υλικό, αλλά παράλληλα μπορούσε να ληφθεί και ο βηματοδότης που παραμένει στο κορμί του παιδιού. Από τις τρίχες του παιδιού θα μπορούμε να πάμε πίσω ανά μήνα και να δούμε τι ουσίες χορηγήθηκαν στο παιδί σε συνδυασμό με τους ιατρικούς φακέλους και τις πολύτιμες καταθέσεις των μαρτύρων – γιατρών».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top