Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό της και χαμογελάει

Επέζησε από την επίθεση με βιτριόλι το 2020 και τώρα «ξανασυστήνεται»

Το trailer της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» με τη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανήρτησε σήμερα για πρώτη φορά μία φωτογραφία που φαίνεται το πρόσωπό της, μετά την επίθεση με βιτριόλι. 

Η γυναίκα που επέζησε από τη φονική επίθεση τον Μάιο του 2020 δείχνει το πρόσωπο της και χαμογελά κοιτώντας το καλούπι που έφτιαξε τη μάσκα που φορά. Την φωτογραφία της συνοδεύει με μία συγκινητική περιγραφή: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που δύο χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος», έγραψε στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όπως ήταν φυσιολογικό, οι διαδικτυακοί φίλοι της Ιώαννας Παλιοσπύρου άφησαν εκατοντάδες σχόλια για να δείξουν την αγάπη και την υποστήριξή τους. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσίασε επιπλοκή και μπήκε πάλι στο χειρουργείο

Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και ο λογαριασμός της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» στον Alpha, καθώς η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την ιστορία της στον Σταύρο Θεοδωράκη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top