Κυψέλη: Αγνοούνται ακόμα 40 παιδιά από τα σχολεία τους

Δεν έχουν εντοπιστεί ούτε από την αστυνομία

Η δολοφονία του μικρού Ανδρέα στην Κυψέλη από τη μητέρα και τον σύντροφό της πριν από πέντε χρόνια, έφερε στο φως μια νέα σοκαριστική αποκάλυψη, καθώς 40 ακόμα παιδιά αγνοούνται από τα σχολεία τους. 

Κυψέλη: «Δεν το πιστεύω ότι μεγάλωσα ένα τέρας» λέει η γιαγιά του Ανδρέα

Σύμφωνα με το Mega, η Περιφερειακή Διεύθυνσης Α΄Αθηνών έστειλε έγγραφο σε σχολεία του κέντρου της Αθήνας  για να ερευνηθούν οι περιπτώσεις παιδιών που για διαφορετικούς λόγους διέκοψαν τη φοίτησή τους στα σχολεία τους και τα ίχνη τους έχουν χαθεί. 

Kυψέλη: Η μητέρα του Ανδρέα περιγράφει τι έγινε τη μέρα της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που η Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στέλνει ένα τέτοιο έγγραφο. 

Αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των παιδιών

Πρόκειται για 40 παιδιά τα οποία αγνοούνται εδώ και καιρό, απουσιάζουν συστηματικά και αδικαιολόγητα από τα σχολεία τους και ενώ έχει γίνει έρευνα στα σπίτια τους από αστυνομικούς και κοινωνικές υπηρεσίες δεν έχουν εντοπιστεί. 

Κυψέλη: «Έσπαγε τα δάχτυλα του Ανδρέα με σιδερένια τανάλια»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι κυρίως παιδιά προσφύγων, μεταναστών και από ευάλωτες οικογένειες. Σε περίπτωση που τα σχολεία, στα οποία εστάλη το έγγραφο απαντήσουν ότι δε γνωρίζουν τίποτα για την τύχη των παιδιών, τότε θα συνεχιστεί η έρευνα σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας προκειμένου να διευκρινιστεί εάν υπάρξει εγγραφή σε άλλο σχολείο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top