Έκρηξη Συγγρού: Βρέθηκαν φυσίγγια κι όπλα στο διαμέρισμα του 78χρονου

Νέα στοιχεία για την έκρηξη που αναστάτωσε το κέντρο της Αθήνας

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος των Στύλων του Ολυμπίου Διός. 

Άνοιξε η Λεωφόρος Συγγρού, 13 ώρες μετά την έκρηξη

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο διαμέρισμα του 78χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματά» βρέθηκαν πάνω από 1.000 φυσίγγια, βολίδες διαφόρων διαμετρημάτων, μαχαίρι, περίστροφο, καραμπίνα και γεμιστήρες. 

Όταν ο 78χρονος ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για την ύπαρξή τους, απάντησε ότι είναι μέλος σκοπευτικών συλλόγων και ότι έχει άδεια για την καραμπίνα. 

Έκρηξη Συγγρού: «Υπήρχε έντονη οσμή αερίου»

Οι έρευνες στο σπίτι του ηλικιωμένου συνεχίζονται, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. 

Ο άνδρας βρισκόταν στο διαμέρισμά του που βρίσκεται στον ημιώροφο του εξαώροφου κτιρίου, όπου σημειώθηκε η έκρηξη. Οι υπόλοιποι όροφοι ήταν ακατοίκητοι, καθώς βρίσκονταν υπό ανακαίνιση. 

Έκρηξη στη Συγγρού: Διαρροή φυσικού αερίου εξετάζουν οι αρχές

Η αστυνομία εκτιμά ότι η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή αερίου, όμως δεν γνωρίζουν τι είδους αέριο ήταν καθώς στο κτίριο δεν υπήρχε παροχή φυσικού αερίου. 

Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι από το προηγούμενο βράδυ ήταν έντονη η οσμή αερίου, αλλά δεν έδωσε σημασία, με αποτέλεσμα την άλλη μέρα το πρωί όταν ξύπνησε να σημειωθεί η έκρηξη. Δεν ήταν όμως σίγουρος αν η έκρηξη σημειώθηκε όταν πάτησε τον διακόπτη για το φως ή όταν πήγε να ανάψει τσιγάρο ή να φτιάξει καφέ.

Αυτή την ώρα νοσηλεύεται με εγκαύματα στα άνω και κάτω άκρα στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Γεννηματά».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top