Διακοπές ρεύματος: Στο σκοτάδι και στο κρύο παραμένουν πολλοί πολίτες

ΔΕΔΔΗΕ: Πού αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση και πού υπάρχει πρόβλημα

Στο σκοτάδι και στο κρύο παραμένουν πολλά νοικοκυριά σε περιοχές της πρωτεύουσας,  ως αποτέλεσμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και των διακοπών ρεύματος, όπως έδειξε και η αυτοψία του Star  με τον Βαγγέλη Γκούμα στη Νέα Σμύρνη για τις  στην έκτακτη ενημέρωση με τον Γιώργο Ευγενίδη.   

Χωρίς ρεύμα η μισή Αττική - Ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα

Προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν και σε αρκετές άλλες περιοχές της Αττικής, όπωςς και της Περιφέρειας.                   

Κακοκαιρία Ελπίδα: Σε ποιες περιοχές έχει διακοπή ρεύματος

Ο ΔΕΔΔΗΕ από την πλευρά του υποστηρίζει με ανακοίνωσή του «ότι όλες οι δυνάμεις συνεχίζουν εντατικά τις εργασίες με στόχο την επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών». 

ΔΕΔΔΗΕ: Δωρεάν τηλεφωνική γραμμή για βλάβες στο 800 400 4000

Ειδικότερα για τις βλάβες ανά περιοχή: 

Σε ό,τι αφορά στην Αττική, επιδιορθώνονται οι βλάβες σε 15 γραμμές. «Στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Παπάγος, Χολαργός, Μαρούσι και Χαλάνδρι υπάρχουν μεμονωμένα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε επίπεδο γειτονιάς. Όπως και νωρίτερα, πιο εκτεταμένα προβλήματα εντοπίζονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Καλέντζι, Βουτσά, Λαύριο, Κάτω Σούλι, Μαραθώνας, Καλύβια και Κερατέα, όπου εκεί η αποκατάσταση είναι δυσκολότερη λόγω της δύσκολης πρόσβασης στα σημεία όπου εντοπίζεται το πρόβλημα» αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ.  

Όσον αφορά στα νησιά, ο ΔΕΔΔΗΕ υποστηρίζει ότι   όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί πλην ορισμένων χωριών στην περιοχή των Χανίων. Αντίστοιχα, αποκαταστάθηκε το σύνολο των βλαβών στην Εύβοια και έως σήμερα το βράδυ αναμένεται η ηλεκτροδότηση των οικισμών της Αταλάντης. 

«Ως εκ τούτου και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω δεδομένα, από εχθές έως και αυτή την ώρα έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο 80% των περιοχών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα λόγω βλαβών. Επισημαίνεται πως θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την πορεία της αποκατάστασης των βλαβών και την επανηλεκτροδότηση των περιοχών στις 11 το βράδυ, ακολουθώντας την πρόοδο των εργασιών με τις οποίες αναμένεται η σχεδόν εξ ολοκλήρου πλέον αποκατάσταση του δικτύου Μέσης Τάσης» καταλήγει ο ΔΕΔΔΗΕ στην ανακοίνωσή του.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top