Πάτρα: Το σκεπτικό της απόφασης για την προφυλάκιση του προπονητή πυγμαχίας

«Είμαι αθώος» έγραψε σε επιστολή του μέσα από τα κρατητήρια

Καταπέλτης ήταν το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πάτρας για τον προπονητή πυγμαχίας που οδηγείται στη φυλακή για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος 14χρονης μαθήτριάς του. Ο προπονητής από την πλευρά του με επιστολή του επιμένει ότι είναι αθώος.

Προφυλάκιση Προπονητή: Τι Κατέθεσε Στις Αρχές Η 14χρονη - Video

Οι δικαστές στις 23 σελίδες της απόφασής τους  με την οποία οδηγούν στη φυλακή τον 47προπονητή πυγμαχίας αναφέρουν ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη που του είχε η ανήλικη αθλήτρια, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Στο σκεπτικό αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι: 

  • Επί μισή ώρα διακεκομμένα και επαναλαμβανόμενα τρεις με τέσσερις φορές ενεργούσε σε βάρος της ανήλικης με γενετήσιες πράξεις εντός της σε λειτουργία σχολής πυγμαχίας ιδιοκτησίας του, δρώντας απροκάλυπτα χωρίς φραγμούς και ενδοιασμούς, λαμβάνοντας παράλληλα προφυλάξεις, καθώς μεριμνούσε να απομακρύνει  όσους εισέρχονταν στο χώρο και να απομακρύνεται ταυτόχρονα από το θύμα του, ώστε να μη γινόταν αντιληπτός από τους τρίτους
  • Προωθούσε την ανήλικη παθούσα να μεταβαίνει στη χολή δηλαδή στο χώρο εξουσίασής του, καθημερινά πρωί και απόγευμα, γεγονός που καταδεικνύει την ετοιμότητα του κατηγορουμένου να συνεχίσει τις σε βάρος της ανήλικης αξιόποινες πράξεις του 

Πάτρα: «Η 14χρονη ήταν μαζί με άλλα δύο παιδιά», λέει ο προπονητής

Μέσα από τα κρατητήρια ο προπονητής πυγμαχίας έγραψε μία επιστολή και την έστειλε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος». «Είμαι αθώος» τονίζει μεταξύ άλλων.

Το κορίτσι όπως προκύπτει από την κατάθεση του, μετά την παρενόχληση έπαθε σοκ και άρχισε να κλαίει. Αποκάλυψε σε φίλο της τον εφιάλτη που βίωσε και στη συνέχεια στη μητέρα της.

Ο κατηγορούμενος προπονητής πυγμαχίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης ενώ υπέρ του θα καταθέσουν αθλητές και γονείς.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top