Βίντεο – ντοκουμέντο για την τρελή πορεία του συρμού στο δυστύχημα του ΗΣΑΠ

Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο γλίτωσαν οι διασωθέντες

Βίντεο- ντοκουμέντο που καταγράφει την ανεξέλεγκτη πορεία του συρμού, στο τραγικό δυστύχημα με τον συρμό του ΗΣΑΠ, όπου έχασε τη ζωή του ένας εργαζόμενος μετέδωσε το βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. 

ΗΣΑΠ: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση στον ηλεκτρικό

Στο βίντεο φαίνεται οι διασωθέντες (πλην ενός που παρέμεινε στον συρμό και «κουλουριάσθηκε» στα καθίσματα την ώρα της σύγκρουσης με τον συρμό – εμπόδιο που τοποθετήθηκε για ανακόψει την πορεία του) να πηδούν την ώρα που το μικρό τρένο συντήρησης βρισκόταν εν κινήσει και να πέφτουν ακόμη και στις ράγες. 

ΗΣΑΠ: Τα τελευταία λόγια του 41χρονου εργοδηγού πριν πηδήξει από τον συρμό

Ο πρώτος εργαζόμενος, αφού πηδά από τον συρμό χτυπά στην κολόνα της αποβάθρας και καταλήγει στις γραμμές. Τον πλησιάζει ο συνάδελφός του που πήδηξε κι αυτός χωρίς να πάθει τίποτα για να δει αν είναι καλά.

Στον σταθμό του Ηρακλείου τρίτος εργαζόμενος πηδά στην αποβάθρα αλλά πέφτει με το κεφάλι πάνω στις γραμμές, μένοντας ακίνητος λόγω του τραυματισμού του (αλλά ευτυχώς δεν υπέκυψε τελικά στα τραύματά του).   

Δυστύχημα ΗΣΑΠ: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του άτυχου εργοδηγού

Σύμφωνα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega ένας Κροάτης εργαζόμενος κατέθεσε: «Το τρένο πήγαινε με όλο και πιο μεγάλη ταχύτητα. Μετά το Μαρούσι καταλάβαμε ότι δεν έχουμε καθόλου φρένα. Ξαφνικά, ο Έλληνας που ήταν στο βαγόνι μας και τον έλεγαν Πέτρο, μας είπε να πηδήξουμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top