Κερατσίνι 8χρονη: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία από καταθέσεις των διασωστών

«Δε μας περίμενε κανείς όταν φτάσαμε»

Νέα στοιχεία  έρχονται στο φως για το κοριτσάκι που σφηνώθηκε στη μεταλλική πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι.

«Δε μας περίμενε κανείς» περιγράφουν με σοκαριστικό τρόπο στις καταθέσεις τους, τις οποίες αποκαλύπτουν η Τασούλα Παπανικολάου και το Star, οι διασώστες και ο γιατρός, που έφτασαν στο σημείο.

«Στο σημείο δεν υπήρχε κανένα άτομο, ούτε του εργοστασίου, ούτε κάποιος άλλος γενικότερα. Η γιατρός και εμείς διαπιστώσαμε ότι δεν είχε αναπνοή, δεν είχε σφυγμό, είχε νεκρικές υποστάσεις και κυάνωση προσώπου και άνω άκρων. Συνδέσαμε το μόνιτορ, το οποίο μας έδειξε ισοηλεκτρική γραμμή», περιγράφει ο διασώστης του ΕΚΑΒ.

Κερατσίνι: Τι υποστηρίζει ο υπάλληλος για το δυστύχημα με την 8χρονη

«Δεν μας ανέμενε κανείς και κανείς δεν μας υπέδειξε το κορίτσι», περιγράφει με σοκαριστικό τρόπο συνάδελφός του.

Ο θάνατος του κοριτσιού ήταν μαρτυρικός και ψυχορραγούσε για πέντε λεπτά, σύμφωνα με την ιατροδικαστή.

Κερατσίνι: Το χρονικό της φρίκης για την 8χρονη - Τι συνέβη στο εργοστάσιο

Αναφέρεται πνευμονικό οίδημα, συμφόρηση πνευμόνων και συμφόρηση του μυοκαρδίου. Η καρδιολόγος, που έφθασε στο σημειο περιγράφει στην κατάθεση της πως βρήκαν το κοριτσάκι.

«Άμεσα έλεγξα εάν υπάρχει σφυγμός, όπου διαπίστωσα ότι ήταν άσφυγμη και απνοϊκή. Εν συνεχεία έλεγξα τους οφθαλμούς, όπου παρατήρησα ότι υπήρχε οίδημα στους οφθαλμούς. Επίσης έλεγξα το κεφάλι διότι είδα ότι υπήρχε αίμα στο στόμα και τα μαλλιά και έψαχνα να δω, εάν υπήρχε κάποια κάκωση στο κεφάλι. Επίσης, υπήρχε εκχύμωση στον θώρακα συνέπεια προφανώς από τραυματισμό της πόρτας», αναφέρει.

Οι ανακριτικές αρχές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις για την υπόθεση, ενώ εξετάζονται καρέ καρέ και τα βίντεο από τη μοιραία ημέρα 

«Η υποθέση του θανάτου της μικρής Όλγα δεν κλείνει»

«Η υπόθεση σε καμία περίπτωση δεν κλείνει. Είναι δεδομένη η ενοχή των δραστών, όμως πέφτουνε στα “μαλακά”. Εγώ είχα ζητήσει τη μετατροπή της ποινής σε κακούργημα, που μπορεί να φέρει ποινή μέχρι και ισόβια», δηλώνει στο Star o δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Μπαρκαγιάννης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top