Κατέθεσε ο 40χρονος ηθοποιός που είχε μηνυθεί από 4 γυναίκες για βιασμό

Τι υποστήριξε ο ίδιος για τις μηνύσεις από τις δύο αδελφές

O γνωστός ηθοποιός, που έχει μηνυθεί από τέσσερις γυναίκες για βιασμό, τελικά κλήθηκε και κατέθεσε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί. 

Σοκάρουν οι περιγραφές γυναικών που καταγγέλλουν για βιασμό τέταρτο ηθοποιό

Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την περασμένη Δευτέρα κατέθεσε ο 40χρονος ηθοποιός στον πταισματοδίκη Αθηνών για τους βιασμούς που καταγγέλλουν με τις μηνύσεις τους  οι 4 γυναίκες. Αρνείται ότι υπήρξε βιασμός παρέδωσε δύο απολογητικά υπομνήματα για τις δύο μηνύσεις και μηνύματα. Για την τρίτη μήνυση είχε καταθέσει με υπόμνημα  πριν από λίγες εβδομάδες.

#metoo: Αντιμέτωπος με τρεις μηνύσεις για βιασμό και τέταρτος ηθοποιός

Σε επικοινωνία με τη δικηγόρο του, Κική Πακιρτζίδου, είπε ότι ο ηθοποιός για την μήνυση των δυο κοριτσιών που είναι αδερφές ισχυρίζεται ότι με τη μία υπήρξε σχέση, ενώ με την άλλη δεν είχε την παραμικρή ερωτική επαφή. Οι κοπέλες όμως από την  πλευρά τους τον καταγγέλλουν για βιασμό, ενώ ήταν ανήλικες, στην ηλικία των 15 και 14 ετών αντίστοιχα. Ο ηθοποιός αρνήθηκε τις πράξεις του βιασμού και για τις άλλες δύο γυναίκες. Τον λόγο πλέον έχει ο εισαγγελέας .Σε αυτόν θα επιστρέψει η δικογραφία και θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του ηθοποιού ή όχι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top