Κορωνοϊός: Κατέληξε 31χρονος με υποκείμενο νόσημα που νοσηλευόταν στο Ρίο

Στις εφημερίες Παρασκευής - Σαββάτου έγιναν 30 εισαγωγές περιστατικών

Μεγάλη η πίεση στο προσωπικό του ΕΣΥ – Λιποθύμησε νοσηλεύτρια στη Θεσσαλονίκη/ μεσημεριανό δελτίο Star 21/11

Κατέληξε 31χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στη ΜΕΘ Covid του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίεςτου  thebest.gr είχε υποκείμενο νόσημα.

Στο μεταξύ, πιεστική αρχίζει να γίνεται η κατάσταση στα νοσοκομεία. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, άνοιξε και πέμπτη κλινική κορωνοϊού στο Ρίο και στην ορθοπεδική πια νοσηλεύονται ασθενείς με Covid. Στις εφημερίες Παρασκευής - Σαββάτου έγιναν τριάντα ακόμα εισαγωγές περιστατικών κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: Μεγάλη η πίεση στο προσωπικό του ΕΣΥ – Λιποθύμησε νοσηλεύτρια

Ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Παθολογίας- Λοιμώξεων και Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ Μάρκος Μαραγκός ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr ότι «τα πράγματα είναι δύσκολα. Για μας τους γιατρούς, είτε είναι εμβολιασμένοι οι ασθενείς είτε όχι, τους αντιμετωπίζουμε το ίδιο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι ίδια η αγωνία μας και στις δύο περιπτώσεις. Το θέμα είναι να μην μπει κανείς στο νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα».

Την ίδια ώρα προσθέτει πως είναι μεγάλη ανάγκη να προχωρήσει ο εμβολιασμός και όσοι είναι να κάνουν την τρίτη δόση και έχει έρθει η ώρα, να την κάνουν και να μην την καθυστερήσουν. «Η τρίτη δόση είναι σημαντική», επισημαίνει.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top