Δυστύχημα ΗΣΑΠ: «Θα το πάμε μέχρι τέλους. Θέλουμε δικαιοσύνη»

Η οικογένεια του εργοδηγού ζητά δικαίωση για το δυστύχημα

«Θα το πάμε μέχρι τέλους. Θέλουμε δικαιοσύνη» λέει στο Star ο θείος του άτυχου εργοδηγού Πέτρου Γιάμαλη και γνωστός προπονητής Σάββας Παντελίδης, την ώρα που πληθαίνουν οι καταγγελίες των εργαζομένων για την κατάσταση των συρμών. 

«Το μόνο που θέλουμε είναι ό,τι ευθύνες υπάρχουν να αποδοθούν εις μνήμη του παιδιού. Καμία οικογένεια να μην περάσει κάτι τέτοιο» λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. 

ΗΣΑΠ: Τα τελευταία λόγια του 41χρονου εργοδηγού πριν πηδήξει από τον συρμό

«Μέχρι να φτάσουμε στο νοσοκομείο οι στιγμές ήταν...παράνοιας. Ένα παιδί το οποίο με τα χιόνια είχε μια βδομάδα να πάει σπίτι του, προκειμένου να μείνει η γραμμή ανοιχτή να μπορεί ο κόσμος να πάει στη δουλειά του. Ό,τι μπορώ θα κάνω για να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Ο γνωστός προπονητής με καριέρα σε ομάδες της Α' εθνικής ζητά να αποκαλυφθεί τι συνέβη πάνω στη μοιραία λοκομοτίβα, η οποία ανήκει σε γερμανική εταιρεία. Μάλιστα, δυο από τους εργαζομένους που πήδηξαν για να σωθούν ακόμα  νοσηλεύονται  στο Γεννηματάς. Ένας Έλληνας και ένας Σκωτσέζος σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ. 

Δυστύχημα ΗΣΑΠ: Τι οδήγησε στον τραγικό θάνατο του 41χρονου εργοδηγού;

Η ΣΤΑ.ΣΥ. με εξώδικο που απέστειλε προς τη γερμανική εταιρεία, ζήτησε την αναστολή εκτέλεσης των εργασιών μέχρι την ολοκλήρωση της διερεύνησης του δυστυχήματος. 

Αποκλειστικό: Συρμοί «κανιβαλίζονται» λόγω ελλείψεων σε ανταλλακτικά

Την ιδία ώρα οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι αρκετοί συρμοί του μετρό χρησιμοποιούνται όχι για δρομολόγια αλλά για να καλύψουν ελλείψεις ανταλλακτικών. 

ΗΣΑΠ: Συγκλονίζει η αδερφή του 41χρονου - «Είχε χτυπήματα σε όλο το κορμί»

Ο ρεπόρτερ Βαγγέλης Γκούμας βρέθηκε στο αμαξοστάσιο του ελαιώνα και κατέγραψε αποκλειστικά με την κάμερα του Star τα παροπλισμένα βαγόνια.

Εκπρόσωπος των εργαζομένων εξηγεί στο Star πως εάν υπήρχαν τα απαραίτητα ανταλλακτικά θα μπορούσαν να κυκλοφορούν τα βαγόνια και να υπάρχουν πιο πυκνά δρομολόγια στο δίκτυο. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top