Hγούμενος Μονής Εσφιγμένου: Βάζουν αντισηπτικό για να βγει αρνητικό το test

Προσπαθούν να μπουν στο Άγιο Όρος με πλαστά Test

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες του ηγούμενου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου , για την προσπάθεια αλλοδαπών προσκυνητών , να μπουν στο Άγιον Όρος με πλαστά πιστοποιητικά και rapid test.

Νέα μέτρα: Στη σύσκεψη στο Μαξίμου τα rapid test για σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στο Star o  ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, Βαρθολομαίος, κάποιοι,  Ρουμάνοι κυρίως, προσκυνητές φαίνεται ότι σκαρφίζονται τους πιο... ευφάνταστους  τρόπους,  προκειμένου να ξεφύγουν από τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που... επιβάλλει η είσοδος στο Άγιο Όρος . 

Ηγούμενος Ι.Μ Εσφιγμένου: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την παρέμβαση του εισαγγελέα


Ταυτόχρονα, ο ηγούμενος δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός πως ο  Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης  απάντησε στις καταγγελίες του, περί....αντιεμβολιαστών  ρασοφόρων στον Άθω, διατάζοντας έρευνα.

Πατέρας Νικόλας Αλεξίου: «Ιερείς και πνευματικοί πήραν κόσμο στον λαιμό τους»


«Όταν θα έρθει ο Πατήρ από το Άγιον Όρος και θα μου πει ,ξέρεις Παπα Νικόλα δεν πρέπει να κάνω  το εμβόλιο, θα του πω πως δεν μπορεί να μιλάει για ιατρικά θέματα αν δεν έχει πτυχίο ιατρικής.

«Σκληραίνουν τα μέτρα… σκληραίνει και η στάση μας» λένε οι αντιεμβολιαστες.


Οι εισαγγελικές παρεμβάσεις και τα σκληρά μέτρα, κάνουν τη ζωή των αντιεμβολιστών όλο και πιο δύσκολη. Ωστόσο, αρκετοί  είναι εκείνοι που εξακολουθούν να επιμένουν. Οπως ο Χρήστος  Καραντώνης

 «Όσο συνεχίζουν να γίνονται σκληρότερα τα μέτρα έτσι οι θέσεις μας γίνονται ακόμα πιο σκληρές Γιατί αν υποκύψουμε και σε αυτό , όπως υποκύψαμε σε άλλα πράγματα στο παρελθόν έχουμε χάσει την ελευθερία μας , έχουμε χάσει την αξιοπρέπεια μας» τόνισε ο αρνητής Χρήστος Καραντώνης στο Star.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top