Σκοτώθηκαν δύο αδέλφια στη Λακωνία - Θανατηφόρο τροχαίο στους Μολάους

Μαζί στη ζωή και τον θάνατο - Το σημείο καρμανιόλα στο ύψος της Γλυκόβρυσης

Τον θάνατο δύο αδελφών, του Παναγιώτη και του Νίκου, θρηνεί η Λακωνία. Οι δύο άντρες, ηλικίας 36 και 33 ετών, επέβαιναν στο όχημά τους, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ενεπλάκησαν σε τροχαίο με φορτηγό, στους Μολάους. 

Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 2/11 επί της εθνικής οδού, μεταξύ Βλαχιώτη και Μολάων, στο ύψος της Γλυκόβρυσης. 

Τα δύο αδέλφια που έχασαν τη ζωή του στους Μολάους - πηγή από lakonikos.gr

Τα δύο αδέλφια που έχασαν τη ζωή του στους Μολάους - πηγή από lakonikos.gr

Σύμφωνα με το lakonikos.gr, το αυτοκίνητο των δύο αδελφών κατευθυνόταν προς τους Μολάους, όπου και ζούσαν, ενώ το φορτηγό κινείτο από Μολάους προς Βλαχιώτη. Μετά τη διασταύρωση της Μακρυνάρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό, με συνέπεια τα δύο αδέρφια να βρουν τραγικό θάνατο. Οι πυροσβέστες ανέσυραν τους δύο επιβαίνοντες στο ΙΧ, που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ωστόσο, οι δύο νέοι έχασαν ακαριαία τη ζωή τους.

Κάτοικοι της περιοχής μιλούν για ένα επικίνδυνο σημείο. Αυτό μαρτυρούν άλλωστε, οι σπασμένες προστατευτικές μπάρες και τα εικονοστάσια που υπάρχουν στο σημείο. Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν βρέχει, όπως συνέβαινε και το απόγευμα της Τρίτης.

Συντοπίτες των δύο νέων μιλούν για δύο αγαπημένα αδέλφια που ήταν μαζί στη ζωή και τον θάνατο. Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο Κώστας Γκελντής στο μεσημεριανό δελτίο του Star, o μικρότερος αδελφός είχε αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και το είχε ξεπεράσει. Οι κηδείες του θα γίνουν αύριο Πέμπτη στις 13:00.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top