Θεσσαλονίκη: Κορωνοπάρτι σε βίλα- Πρόστιμο 50.000€ στην 46χρονη ιδιοκτήτρια

Αναζητείται 46χρονη από τις αρχές

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Μεσημέρι Θεσσαλονίκης, με 46χρονη γυναίκα που νοίκιασε τη βίλα της σε δύο άτομα, τα οποία διοργάνωσαν κορωνοπάρτι με περισσότερους από 100 καλεσμένους. Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναζητείται από τις αρχές. Φέρεται μάλιστα να είχε παραχωρήσει ξανά τον χώρο της για εκδηλώσεις.

Άνδρες της αστυνομίας κλήθηκαν να πάνε τα ξημερώματα της Κυριακής στον ιδιωτικό χώρο όπου στήθηκε το πάρτι. Όταν βρέθηκαν στο σπίτι, οι καλεσμένοι είχαν εξαφανιστεί αφού φρόντισε ο τσιλιαδόρος να τους ενημερώσει.  Έτσι έκοψαν πρόστιμο 50.000 ευρώ στη 46χρονη ιδιοκτήτρια και δύο διοικητικά πρόστιμα στους διοργανωτές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το τρικούβερτο γλέντι έγινε στα σύνορα Μεσημεριού και Επανομής σε μία από τις ελάχιστες φίλες της περιοχής, όπως μας είπαν οι κάτοικοι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είναι πρώτη φορά που χρησιμοποιεί το σπίτι της για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Εις βάρος της γυναίκας, η οποία αναζητείται σχηματίστηκε δικογραφία ενώ παράλληλα γίνονται έρευνες για την ταυτοποίηση των δύο ατόμων που νοίκιασαν  τον χώρο.

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top