Ρόδος: «Η Δώρα χώρισε γιατί δεν ήθελε να καταλήξει θύμα γυναικοκτονίας»

Τι είχε εκμυστηρευτεί στην ξαδέλφη της - «Δε φοβόταν» λέει η μητέρα της

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι της 32χρονης Δώρας μετά τον αιφνίδιο και άδικο χαμό της από τα χέρια του 40χρονου πρώην συντρόφου της.

Ρόδος: Το τελευταίο τηλεφώνημα της 31χρονης - Τι εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της

Η ξαδέλφη του θύματος της γυναικοκτονίας της Ρόδου συγκλονίζει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγοντας πως η οικογένειά της Δώρας ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τον εφιάλτη που ζει. 

H 32χρονη Δώρα που έπεσε θύμα γυναικοκτονίας από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο- πηγή facebook

«Ήταν ενάμιση μήνα που το βίωνε αυτό (σ.σ το θύμα). Την καταπίεζε και αποφάσισε να φύγει όταν είδε αυτά τα πράγματα» περιέγραψε η ξαδέλφη της Δώρας. Η ίδια εξήγησε πως ο 40χρονος δράστης ήθελε η Δώρα να συναναστρέφεται μόνο μαζί του, να μένει στο σπίτι τους και να μην έχει επαφή με τις φίλες της.

Γυναικοκτονία Ρόδος: Το σκοτεινό και βίαιο παρελθόν του 40χρονου

Τραγική ειρωνεία: Η κοπέλα θεώρησε ότι γλίτωσε που χώρισε εγκαίρως

Η Δώρα δε φοβόταν επανέλαβε και η ξαδέλφη του θύματος. Τραγική ειρωνεία; Η 32χρονη μπορεί να ένιωθε ανακούφιση που χώρισε, ωστόσο της είχε περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να γινόταν θύμα η ίδια μίας ακόμη γυναικοκτονίας όπως αυτές που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας.

Έντεκα γυναικοκτονίες σε εννέα μήνες - Όλο και μακραίνει η «μαύρη» λίστα

Τα όσα της είχε εκμυστηρευτεί η 32χρονη, αποκάλυψε η ξαδέλφη της. «Το μόνο που μου είχε πει ήταν “Eλένη έφυγα. Κι ευτυχώς που έφυγα γιατί μπορεί να κατέληγα όπως οι υπόλοιπες κοπέλες που βλέπουμε στην τηλεόραση» εξιστόρησε η ξαδέλφη της, η οποία δε δίστασε να παραδεχτεί πως της φάνηκε υπερβολική μια τέτοια σκέψη. 

H άτυχη Δώρα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο- πηγή facebook

Μητέρα Δώρας: Η κόρη μου δε φοβόταν για τη ζωή της

Το δικό της δράμα ζει η οικογένεια της Δώρας που θρηνεί την απώλεια της όμορφης εκπαιδευτικού, από τα χέρια του πρώην συντρόφου της. 

«Προσπάθησε να φύγει. Δεν περίμενε ότι ήταν έτσι αυτός. Η Δώρα ήταν ένα παιδί συγκροτημένο και γι΄αυτό έφυγε και γι’ αυτό έγινε ό,τι έγινε» είπε η μητέρα της στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. 

Η μητέρα της Δώρας επεσήμανε ότι η κόρη της δε φοβόταν για τη ζωή της.

όσα είπε η μητέρα της στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα 

Όσα είπε η μητέρα της στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η 32χρονη Δώρα δολοφονήθηκε στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της, χθες το μεσημέρι έξω από το σπίτι της. Ο 40χρονος την πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα, πήγε στο σπίτι του κι έβαλε τέλος στη ζωή του. Ήταν μαζί για περίπου 8 μήνες, όταν όμως η 32χρονη διαπίστωσε την παθολογική του ζήλεια αλλά και την καταπίεση που της ασκούσε, αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση τους. Η δολοφονία της Δώρας είναι η τελευταία που προστίθεται σε μια σειρά γυναικοκτονιών -έντεκα στο σύνολο-  που σημειώθηκαν στην Ελλάδα φέτος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top