Φλώρινα: 16χρονος λιποθύμησε και έπεσε σε ξιφολόγχη

Άμεσα του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες για να σταματήσει η αιμορραγία

ΕΚΑΒ/ φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες, Κυριακή, στο Λέχοβο Φλώρινας, όταν ένας 16χρονος έπεσε πάνω σε ξιφολόγχη όπλου λόγω λιποθυμίας.  

Το όπλο είχε στηθεί στο σημείο για την τιμητική εκδήλωση που έγινε για το Ολοκαύτωμα του Λεχόβου από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 23 Ιουλίου 1943. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η εκδήλωση διεκόπη όταν διαπιστώθηκε πως ο 16χρονος έχει τραυματιστεί, ενώ οι παρευρισκόμενοι πανικοβλήθηκαν. 

Φλώρινα - Απάτη: Αγόρασε αμάξι έναντι 7.000 ευρώ χωρίς να το παραλάβει

Ο ανήλικος αποτελούσε μέλος στο τμήμα τιμής, ενώ αμέσως του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από γιατρό, ο οποίος προσπάθησε με τα γάντια του να διακόψει την αιμορραγία.   

Ο Διοικητής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου κάλεσε ασθενοφόρο έτσι ώστε ο ανήλικος να μεταφερθεί εκεί. Ευτυχώς, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο καθώς οι γιατροί ανταποκρίθηκαν άμεσα.  

Φλώρινα: Έχασε τη μάχη ο 16χρονος που κατανάλωσε δηλητηριώδη μανιτάρια

Ο 16χρονος νοσηλεύεται, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στις επόμενες μέρες. Η εκδήλωση στο Λέχοβο Φλώρινας ολοκληρώθηκε με με κοινή κατάθεση στεφάνου από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη και τον Δήμαρχο Άνθιμο Μπιτάκη, τον Εθνικό Ύμνο και την ευχή όλων για την ταχεία ανάρρωση του νεαρού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top