Καιρός: Έρχεται μίνι κάυσωνας από την επόμενη εβδομάδα

Θα συνεχιστούν τα μελτέμια μέσα στο σαββατοκύριακο

Η πρόβλεψη του καιρού για τον καύσωνα που έρχεται την επόμενη εβδομάδα από τον Διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (9/7/21)

Ο καιρός για το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστεί με μελτέμια, αλλά από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα επιστρέψουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, το φυσικό κλιματιστικό του Αιγαίου θα είναι σε δράση και αύριο, αφού οι άνεμοι θα πνέουν σε 7 με 8 μποφόρ. 

Δείτε καθημερινά την πρόβλεψη του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Έτσι, για τις επόμενες μέρες οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν στους 29 με 35 βαθμούς στα ανατολικά, ενώ στα δυτικά ο υδράργυρος μπορεί να φτάσει και τους 37 βαθμούς. Ο Θοδωρής Κολυδάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εξήγησε πως οι ισχυροί άνεμοι καθιστούν δύσκολη την κατάθεση τυχόν πυρκαγιών.

Η πρόβλεψη του καιρού για τον καύσωνα που έρχεται την επόμενη εβδομάδα από τον Διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (9/7/21)

Ωστόσο, το μέτωπο του καιρού θα αλλάξει από την Τέταρτη και μετά, όπου θα σημειωθεί καύσωνας μικρής διάρκειας. Οι ισχυροί άνεμοι και οι βοριάδες θα σταματήσουν, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να ανέβει στους 39 με 40 βαθμούς σε πολλά σημεία της χώρας. 

Με βάση τα μέχρι τώρα μετεωρολογικά στοιχεία, ο καύσωνας θα διαρκέσει μόνο 2 μέρες, δηλαδή την Τετάρτη και την Πέμπτη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top