Δολοφόνος Σεργιανόπουλου: Σκότωσε τον συγκρατούμενό του με μεταλλική βέργα

Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο Γεωργιανός

Ο δολοφόνος του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου σκότωσε συγκρατούμενό του στις φυλακές - βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (27/6)

Στον ανακριτή οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας ο 43χρονος δολοφόνος του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, μετά τη δολοφονία συγκρατούμενού του στις φυλακές Αγιάς Χανίων.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Ο δολοφόνος του σκότωσε συγκρατούμενό του

Ο Γεωργιανός που εξέτιε ποινή φυλάκισης 15 ετών, και σε δύο χρόνια θα αποφυλακιζόταν, φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον συγκρατούμενό του που είχε καταδικαστεί για ληστείες, με ποινή φυλάκισης έξι ετών.

Ο 43χρονος αντιμετωπίζει εκ νέου την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ζήτησε και έλαβε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί.

δολοφόνος Σεργιανόπουλου

Στον ανακριτή ο Γεωργιανός που σκότωσε συγκρατούμενό του. zarpanews

Δολοφόνος Σεργιανόπουλου: Σκότωσε τον συγκρατούμενό του με αυτοσχέδιο σουβλί

Μετά τη συμπλοκή που ξέσπασε μεταξύ των δυο Γεωργιανών στη φυλακή, ο δολοφόνος του ηθοποιού φέρεται να σκότωσε τον συγκρατούμενό του με μια μεταλλική βέργα, που είχε μετατραπεί σε αυτοσχέδιο σουβλί, ρίχνοντας ένα ισχυρό χτύπημα στη καρδιά.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο κρατούμενος κατέληξε από ανακοπή.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γινεί γνωστοί οι λόγοι που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο και το περιστατικό διερευνάται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνάται το ενδεχόμενο ο δράστης να εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου και να σκότωσε τον άλλο κρατούμενο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top