Γιώργος Καραϊβάζ: Η ΕΛ.ΑΣ υποπτεύεται πρόσωπα και ψάχνει επώνυμες μαρτυρίες

Στο επίκεντρο πρόσωπα της νύχτας στα νότια προάστια

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ και του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο. Ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση δύο συμβολαίων θανάτου, της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του πριν παό περίπου 40 ημέρες, αλλά και του επιχειρηματία που έγινε πρόσφατα στη Ζάκυνθο. 

Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό μήνυμα της αδερφής του για τη γιορτή του

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος,  οι έρευνες για τον ηθικό αυτουργό, αυτόν που πλήρωσε το συμβόλαιο θανάτου για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα της νύχτας που κινούνται στα νότια προάστια, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία ούτε επώνυμες μαρτυρίες που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στη δικαιοσύνη.  Το ίδιο ισχύει για τον εκτελεστή, αλλά και για τον συνεργό του που οδηγούσε το σκούτερ.

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ - Πήγε στον τάφο του

Για τον οδηγό, μάλιστα, φέρεται να είναι συγκεκριμένος αλλοδαπός, που ζει πολλά χρόνια στη χώρα μας. Όμως η μηχανή δε βρέθηκε, ούτε κάποιοι χειροπιαστό στοιχείο στον τόπο της δολοφονίας που να τους ενοχοποιεί. 

Στο σκοτάδι οι έρευνες για τον επιχειρηματία στη Ζάκυνθο

Για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, οι έρευνες κινούνται στο σκοτάδι, παρά το γεγονός ότι παλαιότερα ο ίδιος είχε κατονομάσει τους δράστες της πρώτης δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκε πέρσι, όπου σκοτώθηκε η σύζυγός του σε ενέδρα θανάτου.

Ζάκυνθος: Τον «γάζωσαν» με 19 σφαίρες- Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Εξετάζεται εάν πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα, αλλά τα στοιχεία της αστυνομίας είναι ελάχιστα και ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, ο επιχειρηματίας, δυστυχώς είναι πλέον νεκρός.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top