Καταδίωξη στη Λιοσίων: «Ήθελα να αυτοκτονήσω», φέρεται να είπε ο δράστης

Τι ισχυρίστηκε ο 18χρονος - Με GPS εντόπισε το αυτοκίνητό του ο ιδιοκτήτης

Ο 18χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star στις 19/3.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τροχαίο μετά από καταδίωξη που έγινε την Πέμπτη στη Λιοσίων, στην οποία τραυματίστηκαν τέσσερις πολίτες.

Λιοσίων: Καταδίωξη κλεμμένου οχήματος με τρεις τραυματίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι είναι υπάλληλος του πλυντηρίου και συγγενής του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ότι πήρε το αυτοκίνητο για να κάνει βόλτα και όχι για να το κλέψει, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

τροχαίο Λιοσίων

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου ισχυρίζεται ότι παρέδωσε το όχημα στον 18χρονο για να το πλύνει και όταν επέστρεψε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είδε ότι αυτό έλειπε.

Σε βάρος του 18χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, απείθεια, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, διατάραξη συγκοινωνιών, σωματικές βλάβες από αμέλεια και οπλοφορία, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν σπρέι πιπεριού, δύο μαχαίρια και ένα γκλομπ.

Λιοσίων καταδίωξη

Τροχαίο Λιοσίων: GPS είχε βάλει στο αμάξι ο ιδιοκτήτης

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος φέρεται να είχε τοποθετήσει πομπό γεωεντοπισμού (gps) στο αμάξι του. Όταν είδε μέσω της εφαρμογής γεωεντοπισμού στο κινητό του τηλέφωνο ότι το αμάξι του βρίσκεται μακριά από το πλυντήριο όπου το είχε αφήσει, ενημέρωσε την αστυνομία.

Με τη σειρά τους οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κάνουν αρχικά μπλόκο στο κέντρο της Αθήνας και όταν αυτός δε σταμάτησε ξεκίνησε η κινηματογραφική καταδίωξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top