Tρίτος νεκρός από τη «Μήδεια»: Δεν είχε ρεύμα και υποστηριζόταν από οξυγόνο

Ο 73χρονος έμενε σε χωριό της Εύβοιας

Μεγαλώνει η «μαύρη» λίστα των νεκρών από την κακοκαιρία «Μήδεια» που πλήττει τη χώρα από την Κυριακή. Τελευταίο θύμα είναι ένας 73χρονος άνδρας από την Εύβοια.

Δύο οι νεκροί από την κακοκαιρία «Μήδεια»

Σύμφωνα με το egnomi.gr, ο άτυχος άνδρας που ζούσε στο χωριό Μουρτιάς Ελυμνίων, υποστηριζόταν από οξυγόνο. Μετά από διακοπή ρεύματος, το μηχάνημα σταμάτησε να λειτουργεί με αποτέλεσμα ο άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι ένας ακόμα ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή στην Εύβοια. Πρόκειται για έναν 80χρονο από το Τρούπι Μαντουδίου, ο οποίος έπασχε από αναπνευστικά προβλήματα. 

Αργά το βράδυ της Κυριακής ειδοποίησε τις Αρχές, οι οποίες όμως ήταν αδύνατον να προσεγγίσουν το σπίτι του λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών.

Το απόγευμα της Δευτέρας, κλιμάκια της Πυροσβεστικής κατάφεραν να φτάσουν στο σπίτι του ηλικιωμένου, ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Ποιες περιοχές είναι χωρίς ρεύμα

Νωρίτερα, ένας ακόμα άνδρας έχασε τη ζωή του στην Κρήτη. Ο 56χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάει να ταΐσει τα πρόβατά του και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του γιού του, ο οποίος κάλεσε τις Αρχές, ωστόσο ήταν αργά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top