Απολογήθηκε ο ψευτογιατρός - Κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες

Πήρε προθεσμία για τις 28 Ιανουαρίου

Στον ανακριτή μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο 47χρονος ψευτογιατρός, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία για τις νέες διώξεις που τον βαραίνουν. Ο συνήγορός του ζήτησε και πήρε προθεσμία για τις 28 Ιανουαρίου, ώστε να μελετήσει τη νέα δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 47χρονου.

Υπόθεση ψευτογιατρού: Πρώην υπουργός κατηγορείται ως συνεργάτης του

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος που παρίστανε τον γιατρό, κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών. Το πρωί μεταφέρθηκε από τις φυλακές στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, χορηγούσε σκευάσματα από βότανα σε ασθενείς με καρκίνο, ζητώντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Μετά την αποκάλυψη της δράσης του, οι καταγγελίες άρχισαν να πληθαίνουν. 

Πρώην υπουργός φέρεται να τον βοηθούσε

Πρόσφατα, ο ανακριτής ζήτησε να ασκηθούν διώξεις σε 15 πρόσωπα, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρονται να ήταν συνεργοί του ψευτογιατρού.

Νέες αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό - Εμφάνιζε ασθενή του τον Ρεχάγκελ

Ανάμεσά τους είναι γιατροί, μέλη διοικητικών συμβουλίων ιδιωτικών κλινικών, μοναχοί, αλλά και ένας πρώην υπουργός και βουλευτής μεγάλου κόμματος, γιατρός στο επάγγελμα. Μετά τις απολογίες τους, αφέθηκαν ελεύθεροι από τον ανακριτή με περιοριστικούς όρους.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top