Τι έδειξε η ανάλυση αντισωμάτων στον πρώτο Έλληνα που έκανε το Sputnik V

Είχε εμβολιαστεί με το ρωσικό εμβόλιο στις αρχές Οκτωβρίου

Ο πρώτος Έλληνας που έκανε το ρωσικό εμβόλιο Sputnik εθελοντικά, αισθάνεται ασφαλής εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας. Ο επιχειρηματίας Βαλέριος Ασλανίδης, που ζει και δραστηριοποιείται στη Ρωσία, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον εμβολιασμό του, αλλά και για τα αντισώματα που έχει αποκτήσει.

Κορωνοϊός - Εμβόλιο: Αυτός είναι ο πρώτος Πόντιος που έκανε το Sputnik -V

«Το sputnikV το έκανα στις 9 Οκτωβρίου και στις 30 Οκτωβρίου έκανα τη δεύτερη δόση. Μετά από τρεις εβδομάδες έκαναν την ανάλυση μου και μου είπαν πόσα αντισώματα έχω. Είχα 74,6. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό, διότι ο άνθρωπος που είναι άρρωστος έχει μέχρι 20. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν εμβόλιο κι έχουν μέχρι 40. Παραπάνω από 40 είναι πάρα πολύ καλά» περιέγραψε ο κ.Ασλανίδης,

Όπως είπε βρίσκεται στην Α κατηγορία. «Είπαν ότι θα είμαι διασφαλισμένος για δύο χρόνια και μπορεί και τρία» σημείωσε και πρόσθεσε πως ένας φίλος του, που εμβολιάστηκε, εμφάνισε πυρετό, ο οποίος στη συνέχεια υποχώρησε. 

Ο κ. Ασλανίδης επισημαίνει ότι δε φοβάται τίποτα και πως όταν βγαίνει έξω, εξακολουθεί να φοράει μάσκα, καθώς η χρήση της είναι υποχρεωτική στη Ρωσία. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top