Κακοποίηση 9χρονου από καθηγητή μουσικής: Τι αποκάλυψε η μητέρα του

Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 16 ετών με αναστολή

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε αποκλειστικά η μητέρα του 9χρονου μαθητή, ο οποίος κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον καθηγητή μουσικής, που του έκανε μάθημα κιθάρας. Ο καθηγητής έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 16 ετών με αναστολή, ενώ αναμένεται να αποφυλακιστεί σύντομα.

Εξαφάνιση Νικόλα: Εξετάζεται πλέον και η ανθρωποκτονία

Η μητέρα του 9χρονου, μιλώντας στην εκπομπή, είπε ότι μια τέτοια απόφαση είναι άκρως επικίνδυνη για το ίδιο της το παιδί, καθώς ο καθηγητής μένει στην ίδια γειτονιά με αυτούς, μόλις πέντε τετράγωνα πιο πάνω από το σπίτι τους. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 9χρονου κος Σταύρος Γεωργόπουλος, μιλώντας και ο ίδιος στην εκπομπή είπε πως «αυτοί οι άνθρωποι που τελούν τέτοια αδικήματα έχουν μια ροπή εκ φύσεως». Πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με τον ανασταλτικό χαρακτήρα της απόφασης. Όπως ο ίδιος σημείωσε «ίσως το δικαστήριο να έκρινε ότι είναι ένα αυτοτελές γεγονός». 

Το παιδί παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο και παιδοψυχίατρο ενώ όπως είπε η μητέρα του, νιώθει ενοχές και θέλει να περάσει όλο αυτό μόνος του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι το παιδί δεν κατάθεσε στο δικαστήριο αλλά σε ειδικούς ανακριτικούς υπαλλήλους, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Κλείνοντας, ο κος Γεωργόπουλος δήλωσε δικαιωμένος από την απόφαση του δικαστηρίου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top