Παράσταση διαμαρτυρίας έξω απο το Εφετείο για Ζακ Κωστόπουλο και Χρυσή Αυγή

Αντιφασιστικά συνθήματα από τα μεγάφωνα - Έντονη η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ

Βίντεο του star.gr από την παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Εφετείο

Μεγάλη παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, σχετικά με τη δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου αλλά και της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, η βροχή διέλυσε το συγκεντρωμένο πλήθος. Έντονη ήταν η παρουσία της ΕΛΑΣ περιμετρικά του Εφετείου.

Διακόπηκε η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Συλλογικότητες και αντιφασιστικές οργανώσεις συγκεντρώθηκαν, έχοντας αναρτήσει πανό με αφορμή την έναρξη της δίκης του Ζακ Κωστόπουλου και την αναμονή της απόφασης του Εφετείου σε ό,τι έχει να κάνει με τις αναστολές των καταδικασθέντων στη δική της Χρυσής Αυγής, καθώς θεωρούν ότι οι δύο δικές συνδέονται.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στην αντεπίθεση η εισαγγελέας – Αμετακίνητη στη θέση της

Από τα μεγάφωνα ακούγονται αντιφασιστικά συνθήματα  όπως «να μη δοθεί καμία αναστολή όλοι οι φασίστες να πάνε φυλακή» αλλά και συνθήματα για τον Ζακ όπως «Το κίνημα ζητάει δικαίωση οι φονιάδες του Ζακ στη φυλακή».

Φραγμός από άνδρες της ΕΛΑΣ έχει στηθεί στις εισόδους του εφετείου, ενώ κλειστή είναι από το πρωί και η οδός Δέγλερη από κλούβες.

Σε κάθε περίπτωση οι διαδηλωτές νεαροί στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δε φαίνεται να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις, ενώ υπάρχουν πολλοί ανάμεσα σε αυτούς που δε φορούν μάσκα προστασίας κατά του κορωνοϊού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top