Κορωνοϊός: «Μας απομονώνουν επειδή δουλεύαμε στο εργοστάσιο»

Τι καταγγέλουν εργαζόμενοι στο εργοστάσιο κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά

Στιγματισμένοι αισθάνονται οι εργαζόμενοι της κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά, αφού αν και δεν είναι θετικοί στον κορωνοϊό, συγγενείς και φίλοι τους έχουν «κλείσει την πόρτα», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Ραλλιώ Λεπίδου. 

Καστοριά: Νεκρός 31χρονος - Εργαζόταν στο εργοστάσιο των Γιαννιτσών

«Από τη στιγμή που στιγματίζεσαι επειδή δούλευες σε κάποιο εργοστάσιο που βρέθηκαν 1,2 30.... θετικοί, εσύ ζεις στην κατακραυγή και στον φόβο μήπως και κολλήσουν από εσένα κάτι κι ας είσαι αρνητικός. Αποφεύγουν να έρθουν σε επαφή μαζί σου. Ακόμα και οι συγγενείς μας. Ακόμα και οι φίλοι, αποφεύγουν!», κατήγειλε εργαζόμενη του εργοστασίου κονσεβοποιίας.

Κορωνοϊός: 191 θετικοί εργαζόμενοι από το εργοστάσιο στα Γιαννιτσά

Μάταια οι εργαζόμενοι της κονσερβοποιίας υποδεικνύουν τα αρνητικά αποτελέσματα κορωνοϊού ώστε να βρουν δουλειά. Οι υποψήφιοι εργοδότες, όπως ισχυρίζονται, αρνούνται πεισματικά να τους προσλάβουν αφού φοβούνται. 

Γιαννιτσά: Η εταιρεία έκανε διαγνωστικά τεστ σε όλο το προσωπικό της

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 136 εργαζόμενοι της κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά βγήκαν θετικοί, ενώ τα κρούσματα φτάνουν στο σύνολο τα 214 μαζί με τις επαφές τους. Για έγκλημα εις βάρος τους κάνει λόγο ο διευθυντής του εργοστασίου.

«Αυτή την στιγμή έγινε ένα έγκλημα εις βάρος μας ακόμη και των εργατών μας που είναι αρνητικοί! Δεν προσλήφθηκαν σε εργασίες λόγω του ότι το θέμα παρουσιάστηκε λανθασμένα. Εμείς, σεβόμαστε όλους τους κρατικούς φορείς και συνεργαζόμαστε μαζί τους. Η πληροφόρηση πρέπει να είναι άμεση και να αναλύεται από τους ειδικούς και όχι αποσπασματικά σε σόου για εντυπώσεις. Από την πρώτη στιγμή είχαμε εφαρμόσει αυστηρά μέτρα προστασίας στο εργοστάσιο μας καθώς απασχολούμε πάνω από 1.000 άτομα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top