Χανιά: Συνελήφθη ο γονιός - αρνητής μάσκας που ξυλοκόπησε καθηγητή

Του ασκήθηκε δίωξη για σωματική βλάβη

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων οδηγήθηκε ο πατέρας που επιτέθηκε σε εκπαιδευτικό το πρωί της Δευτέρας, όταν του ζητήθηκε να βάλει μάσκα στο παιδί του πριν μπει στο χώρο του σχολείου.

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Γονέας ξυλοκόπησε καθηγητή για μια μάσκα

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το zarpanews, είχε προηγηθεί κατάθεση μήνυσης από πλευράς του καθηγητή στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, στα Χανιά. Σε βάρος του πατέρα ασκήθηκε δίωξη για σωματική βλάβη, αφού φέρεται να έριξε κουτουλιά και να κλώτσησε τον εκπαιδευτικό.

Το περιστατικό βίας από γονέα – αρνητή της μάσκας έγινε γνωστό μετά την καταγγελία του Συλλόγου διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων.

Κεραμέως για το περιστατικό βίας: Θα προστατεύσουμε τους εκπαιδευτικούς 

Συγκεκριμένα, οι διδάσκοντες κατήγγειλαν πως ένας γονέας προχώρησε σε ξυλοδαρμό καθηγητή, όταν ο μαθητής προσπάθησε να εισέλθει στο σχολείο χωρίς να φοράει την απαιτούμενη μάσκα. Ο εκπαιδευτικός, που ήταν στην πόρτα του σχολείου, ζήτησε από τον γονέα να φορέσει μάσκα το παιδί. Ωστόσο, ο γονέας αρνήθηκε και επιτέθηκε στον καθηγητή, με αποτέλεσμα ο εκπαιδευτικός να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό καταδίκασε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως η οποία κατέστησε σαφές ότι τέτοια περιστατικά βίας στα σχολεία δεν θα είναι ανεκτά.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top