Κρήτη: Αγωνία για τον 9χρονο που δίνει μάχη για τη ζωή του

Ανασύρθηκε από πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του

Διασωληνωμένο παραμένει ένα 9χρονο αγόρι, το οποίο ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από πισίνα στο Ηράκλειο Κρήτης το βράδυ της Κυριακής. 

Κρήτη: 9χρονο αγόρι ανασύρθηκε από πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) έπειτα από σειρά εξετάσεων που προηγήθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο. Συγκρατημένα αισιόδοξη δηλώνει η διοίκηση του νοσοκομείου.

Βάσει των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του 9χρονου, το αναπνευστικό του σύστημα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο. Ωστόσο εγκεφαλικά δεν παρουσιάζονται σοβαρές βλάβες ενώ και το καρδιαγγειακο σύστημα του παιδιού είναι σε αρκετά καλό επίπεδο.

Τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε το αγόρι καθώς μόλις ανασύρθηκε χωρίς σφυγμό από την πισίνα επιχείρησης, του έγινε ΚΑΡΠΑ και ο σφυγμός του επανήλθε. Τόσο η άσκηση της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης όσο και η άμεση άφιξη του ΕΚΑΒ βοήθησαν στην παρούσα κατάσταση του 9χρονου ενώ όπως είπε και ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ χρειάζεται χρόνος για να διαπιστωθεί αν η εξέλιξη της υγείας του παιδιού θα παρουσιάσει έστω και μικρή βελτίωση. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top