Περιφέρεια Αττικής: Τηλεργασία για υπαλλήλους που επιστρέφουν από άδεια

Το μέτρο θα διαρκεί για επτά ημερολογιακές ημέρες - Με εντολή Πατούλη

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, μετά την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού, οι υπάλληλοι της Περιφέρειας που επιστρέφουν από κανονική άδεια, θα παρέχουν εξ’ αποστάσεως εργασία για επτά ημερολογιακές ημέρες. 

Νέα μέτρα - Κορωνοϊός: Κλειστά μπαρ και εστιατόρια και σε Αττική από τις 12

Στόχος είναι η αποτελεσματικότερη προστασία και ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των ευπαθών ομάδων και ο περιορισμός του κινδύνου διάδοσης του κορωνοϊού, στην Αττική.

Κορωνοϊός – Μέτρα: Οι 17 περιοχές όπου τα μαγαζιά θα κλείνουν στις 12

Όπως διευκρινίζεται στο σχετικό έγγραφο που εστάλη από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ι. Σελίμη προς όλες τις Γενικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας, σε ότι αφορά τους υπαλλήλους που ανήκουν σε κλάδους ή υπηρετούν σε οργανικές μονάδες οι αρμοδιότητες των οποίων συνδέονται με την πρόληψη καιτην αντιμετώπιση της διάδοσης του κορωνοϊού, ο τρόπος εργασίας τους «θα προσδιορίζεται εξατομικευμένα κατόπιν συνεννόησης με τους Προϊσταμένους των Υπηρεσιών τους».

Επιστροφή με τεστ κορωνοϊού για τους εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου

«Προστατεύουμε τους εργαζόμενους μας αλλά και τις ευπαθείς ομάδες, με στόχο να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο διασποράς του ιού στην Αττική. Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας είναι ύψιστη προτεραιότητά μας, αυτή την κρίσιμη περίοδο και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίζουμε με στοχευμένα μέτρα να θωρακίζουμε τους πολίτες και την Αττική μας. Αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί, με ομοψυχία, ψυχραιμία και ενότητα» τόνισε ο Γιώργος Πατούλης.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top