Ψευτογιατρός: Το ψευδώνυμό του ανήκει σε πραγματικό γιατρό

«Να πάρει τα ισόβια» ζητά η μητέρα θύματος

Όσο οι Αρχές «ξεσκονίζουν» τον φάκελο με τις εμπρηστικές επιθέσεις στο σπίτι του ψευτογιατρού, οι νέες καταγγελίες που φτάνουν στην Ασφάλεια προσθέτουν καινούργια στοιχεία για την δράση του.

Το ψευδώνυμό του φαίνεται πως ανήκει σε πραγματικό γιατρό και το χρησιμοποίησε εσκεμμένα για να παραπλανεί τα θύματά του.

Θύμα ψευτογιατρού στο Star: «Δυο χρόνια μετά δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Οι συνεχόμενες αποκαλύψεις για τη δράση του εξοργίζουν τους συγγενείς των θυμάτων. Πιστεύουν ότι του αξίζει η μεγαλύτερη ποινή. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο φως νέα καταγγελία, με τα λόγια της μάνας που έχει χάσει το παιδί της να συγκλονίζουν.

«Iσόβια. Να πάρει τα ισόβιά του ένα πράγμα μπορεί να τον τιμωρήσει αυτόν τον άνθρωπο, δεν πονάει τα παιδιά του, μόνο τα ισόβια και να του πάρουν τα πάντα όμως. Όλα αυτά τα χρήματα να πάνε στα ιδρύματα, να πάνε στους καρκινοπαθείς. Το κακό να γίνει καλό» είπε η μητλερα του θύματος.

«Γεννήθηκε αυτός ο άνθρωπος έχοντας μέσα στο μυαλό του εγκατεστημένη αυτή τη λειτουργία που λέγεται "πλάθω μύθους", πλάθω μύθους όμως με έναν τρόπο που μπορώ να παγιδεύσω τους πάντες. Ήταν ένας διάολος, όμως ήρθε η στιγμή αυτόν τον διάολο να τον ξεμπροστιάσουνε και ξέρετε τι; μας έφεραν στον δρόμο μας αυτήν τη γυναίκα, την αστυνομικό, που είναι ένας άγγελος».

Η αποκαλυπτική απολογία του «Κοντού» την ημέρα της προφυλάκισής του

H αστυνόμος Βασιλική που χειρίζεται την υπόθεση έχει βάλει στόχο ζωής να αποκαλύφθουν τα πάντα για τη δράση του Νίκου Κοντού, ο οποίος είχε μελετήσει ακόμα και το ψευδώνυμο που θα χρησιμοποιούσε για να μπερδεύει τα θύματά του μιας και υπάρχει καταξιωμένος πραγματικος γιατρός με το επώνυμο Κοντός.

«Yπάρχει ένας άλλο γιατρός Κοντός που είναι χειρουργός και είχαν μπερδέψει και τους δυο. Είχαν ίδιο όνομα» είπε μοναχός του Αγίου Όρους.

Τι ισχυρίστηκε ο ψευτογιατρός

Ο Κοντός που διατυμπάνιζε στην απολογία του την βαθιά του πίστη στον Θεό, δε δίσταζε να αντιμετωπίσει κυνικά τους υποτιθέμενους ασθενείς του.

«Δηλαδή πού αποδίδεται ότι προκάλεσα με τους όρους του conditio sine qua non, τον θάνατο ενός ανθρώπου 77 ετών που είχε καρκίνο του παχέος εντέρου μετά από ένα και πλέον έτος» ισχυρίστηκε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top