Κορωνοϊός: Αναζητούν 45 επιβάτες που ταξίδεψαν με τον 25χρονο από Ικαρία

Αναστατωμένο όλο το Αιγαίο με την εγκληματική συμπεριφορά του νεαρού

Αναστάτωση στο μισό Αιγαίο έχει προκαλέσει ο νεαρός γόνος εφοπλιστικής οικογένειας  που ταξίδεψε στην Ικαρία για διακοπές με τη φίλη του, όπου και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Το Star αποκαλύπτει ότι το πλοίο της γραμμής στο οποίο επέβαινε έδεσε σε 10 λιμάνια, «εξαναγκάζοντας» σε καραντίνα όλους τους επιβάτες.

Το πλοίο της γραμμής την Παρασκευή 20 Μάρτιου, με επιβάτη και τον 25χρονο γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας, ξεκίνησε από τον Πειραιά, αποβίβασε και επιβίβασε επιβάτες σε Σύρο, Μύκονο, Ικαρία, Φούρνους, στα δυο λιμάνια της Σάμου, Βαθύ και Καρλόβασι, στη Χίο, Λέσβο, Λήμνο, και την Καβάλα. 

Ικαρία: «Θα κυνηγήσουμε νομικά τον 25χρονο που έσπασε την καραντίνα»

Στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός, καθώς επιβάτες και πλήρωμα πρέπει να μπουν σε καραντίνα.

Στη Λήμνο, οι 16 επιβάτες του δρομολογίου έχουν ήδη ενημερωθεί από τις αρχές και προσπαθούν και οι ίδιοι να συνειδητοποιήσουν πώς ειναι δυνατόν ο γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας να λειτούργησε τόσο ανεύθυνα, από τη στιγμή που ήρθε στην Αθήνα από το Λονδίνο και ενώ τα κρούσματα στη βρετανική πρωτεύουσα ήταν σε ανοδική πορεία και στη συνέχεια να πάει στην Ικαρία. 

Στη Σύρο, το πρώτο λιμάνι που έπιασε το πλοίο της γραμμής, αναζητούν τους 45 επιβάτες που ταξίδεψαν στο ίδιο πλοίο με τον 25χρονο.

Κορωνοϊός: 1ο κρούσμα στην Ικαρία – Γιος επιχειρηματία έσπασε την καραντίνα

Ιδιοκτήτης φούρνου στην Ικαρία απαγόρευσε την είσοδο στον 25χρονο

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται  οι κάτοικοι στην Ικαρία, καθώς δεν ειναι μόνο ότι ο 25χρονος πήγε στο νησί τους για διακοπές, αλλά… έκανε και βόλτες.

Μάλιστα, μάρτυρας αποκαλύπτει στο Star ότι ιδιοκτήτης φούρνου δεν τον άφησε να μπει στο κατάστημα για να αγοράσει ψωμί.

Σε καραντίνα έχουν μπει και οι συγγενείς του 25χρονου στο νησί.

Τέλος, ο δήμος θα κινηθεί νομικά εναντίον του, όπως αποκάλυψε το Star και οι κάτοικοι στο νησί των αιωνόβιων θα ζουν με την αγωνία αν κόλλησε κάποιος μέχρι και τις 5 Απριλίου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top