Προφυλακιστέοι οι δύο Ρομά για τον βίαιο και ασφυκτικό θάνατο της 44χρονης

Το θύμα είχε εντωπιστεί ημίγυμνο από περαστικό

Περιπολικό

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι Ρομά για τον βίαιο θάνατο της 44χρονης στη Βέροια, η σορός της οποίας εντοπίστηκε το πρωί της προηγούμενης Τρίτης στην άκρη ενός περιφερειακού δρόμου της πόλης, κοντά σε σχολείο.

Βέροια: Δύο Ρομά βίασαν, σκότωσαν και άφησαν ημίγυμνη σε σχολείο τη 44χρονη

Οι δύο άνδρες ηλικίας 50 και 47 ετών απολογήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην ανακρίτρια της Βέροιας και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Για την παραπομπή τους σε δίκη θα αποφανθεί το προσεχές διάστημα το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αφού περατωθεί η κύρια ανάκριση.

Βέροια: Την έπνιξαν και την άφησαν ημίγυμνη έξω από σχολείο

Τι έδειξε η έρευνα της αστυνομίας

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι έκαναν χρήση ναρκωτικών πριν το μοιραίο σκηνικό που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της 44χρονης γυναίκας, μετά τον βιασμό της.

Βέροια: Ημίγυμνη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή απέναντι από σχολείο

Οι δύο Ρομά ήταν γνώριμοι των διωκτικών αρχών, ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, βίασαν την 44χρονη, η οποία προσπαθούσε μέχρι την τελευταία στιγμή να διαφύγει.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης κάνουν λόγο για «βίαιο και ασφυκτικό θάνατο».

Υπενθυμίζεται ότι η νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε ημίγυμνη, με μια μπλούζα στο κεφάλι από περαστικό, ενώ ακολούθησαν αρκετές προσαγωγές υπόπτων, μέχρι η αστυνομία να φτάσει στους δύο κατηγορούμενους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top