Κατηγορούμενη για ρευματοκλοπή άρχισε τις απειλές και συνελήφθη για 2η φορά

Την πρώτη είχε πυροβολήσει στον αέρα με φλόμπερ!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες συνελήφθη η γυναίκα από το Σκούταρι Σερρών, η οποία πυροβόλησε στον αέρα για να σταματήσει έλεγχο για ρευματοκλοπή στην επιχείρηση της.

Το πρωί αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, εξαπέλυσε, όμως νέες απειλές και με εντολή εισαγγελέα ξαναγύρισε στο κρατητήριο.

 

Εξαρθρώθηκε σπείρα που «πείραζε» μετρητές της ΔΕΗ

«Έχω το δικαίωμα μέχρι και να εκτελέσω, το δήλωσα επίσημα στην αστυνομία και στον εισαγγελέα ότι θα ενεργοποιήσω το άρθρο 120. Δεν μου απάντησε κανείς», δήλωσε η γυναίκα.

Η δήλωση αυτή της κατηγορουμένης έξω από τα δικαστήρια προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε εκ νέου τη σύλληψη της.

Κηφισιά και Φιλοθέη πρωταθλήτριες στη… ρευματοκλοπή!

Η γυναίκα απείλησε θεούς και δαίμονες αν δεν της επανασυνδέσουν το ρεύμα. Μάλιστα, μαζί με τον σύντροφο της είχαν προσπαθήσει να σταματήσουν τον έλεγχο των υπάλληλων του ΔΕΔΔΗΕ για ρευματοκλοπή και η ίδια πυροβόλησε  στον αέρα με φλόμπερ.

Iδιοκτήτης ταβέρνας που έκανε ρευματοκολοπή πυροβόλησε τους τεχνικούς όταν πήγαν να του κόψουν το ρεύμα

Νωρίτερα σήμερα το πρωί το ζευγάρι είχε αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, ενώ σύμφωνα με τους υπευθύνους του ΔΕΔΔΗΕ Σερρών, η ιδιοκτήτρια έχει βεβαρημένο παρελθόν σε επανασυνδέσεις και ρευματοκλοπές.

Η γυναίκα αύριο με αφορμή τις απειλές που ξεστόμισε θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top