Μόνο στο Star: Σπείρα ανηλίκων λήστευε και ξυλοκοπούσε μαθητές

Στο νοσοκομείο 14χρονος μετά από επίθεση με σιδερογροθιά

Τέλος στη δράση μιας ανήλικης συμμορίας έβαλε η αστυνομία. Μικρά παιδιά λήστευαν στον δρόμο και στη συνέχεια περηφανεύονταν στο διαδίκτυο για τα κατορθώματά τους. Σε μια περίπτωση μάλιστα, έστειλαν έναν μαθητή στο νοσοκομείο.

Σπείρα λήστευε πολίτες που μόλις είχαν κάνει αναλήψεις από την τράπεζα!

Νεαροί «νταήδες» είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πιτσιρικάδες στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Εδώ και έξι μήνες λήστευαν συνομήλικους τους και τους έπαιρναν τα κινητά τηλεφωνά, μπουφάν, μπλούζες και ό,τι λεφτά είχαν πάνω τους.

Μάλιστα, ήταν τέτοιο το θράσος τους που στη συνέχεια καμάρωναν για τα κατορθώματα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναρτούσαν ανορθόγραφα... ευφυολογήματα.

Αυτά είναι τα 10 μέλη σπείρας που λήστευε ηλικιωμένους

Έστειλαν στο νοσοκομείο 14χρονο

Οι δράστες, ένας 15χρονος, ένας 16χρονος και ένας 17χρονος συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Μάλιστα, σε μια περίπτωση χτυπήσαν με σιδερογροθιά έναν 14χρονο μαθητή με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο. 

Αργυρούπολη: Αμούστακη συμμορία ανηλίκων έκλεβε καταστήματα

«Μας είπαν να σταματήσουμε και να τους δώσουμε τα κινητά μας τηλέφωνα. Εμείς τους είπαμε ότι δεν είχαμε, και πράγματι δεν είχαμε μαζί μας κινητά. Τότε άρχισαν να με χτυπάνε στο πρόσωπο, με έριξαν κάτω και άρχισαν να ψάχνουν τις τσέπες μου… Από το περιστατικό τραυματίστηκα και με πήγαν οι γονείς μου στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί μου έκαναν χειρουργείο στην κάτω γνάθο και μου έβαλαν λάμες και βίδες», αποκάλυψε ο 14χρονος που έπεσε θύμα της μανίας τους.

 

Μέχρι τώρα εξιχνιάστηκαν εννέα επιθέσεις σε βάρος ανήλικων παιδιών. Τα μέλη της συμμορίας είχαν αναρτήσει στο διαδίκτυο και πανάκριβα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα από τη δράση τους στην Σαντορίνη, ενώ δεν δίσταζαν να φωτογραφίζονται ακόμα και με όπλα.

Σχέδιο της αστυνομίας για την παραβατικότητα

Στην παραβατικότητα θέλει να βάλει τέλος και η ηγεσία της αστυνομίας. Γι’ αυτό τον λόγο συνολικά 250 αστυνομικοί περιπολούν καθημερινά σε 16 περιοχές της Αθήνας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top