Συνελήφθη ένας 17χρονος για τα μαχαιρώματα

Επιτέθηκε σε δύο νέους 15 και 16 ετών

Με την προμήθεια πλωτών φραγμάτων επιχειρεί η κυβέρνηση να ανακόψει τις ανεξέλεγκτες μέχρι σήμερα μεταναστευτικές ροές από τα παράλια της Τουρκίας. Για πιλοτική εφαρμογή κάνει λόγο ο υπουργός Άμυνας. 

Μέσα από σχετικό διαγωνισμό που δημοσιεύθηκε στο σύστημα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προγραμματίζει την άμεση αγορά εξοπλισμού και μηχανημάτων για την τοποθέτηση πλωτού προστατευτικού συστήματος μήκους 2.700 μέτρων. 

«Τελικά υπάρχουν τρόποι και μέσα για αποτελεσματικότερη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων μας, πέραν του μόχθου και του αγώνα των λιμενικών μας! Δηλαδή μας πήρε 6 χρόνια να το καταλάβουμε και ενώ έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το φωνάζουμε αυτό, πέραν των άλλων!!»  έγραψε ο δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Συνελήφθη 17χρονος για τα μαχαιρώματα

Στη Μυτιλήνη συνελήφθη 17χρονος Αφγανός με την κατηγορία ότι επιτέθηκε και μαχαίρωσε 9 φορές σε διάφορα σημεία του σώματος του 15χρονο ομοεθνή του, ο οποίος χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο του νησιού. Μαχαιριές από τον ίδιο δράστη, δέχθηκε κι ένας 16χρονος από το Αφγανιστάν, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο. 

Mόρια: Μαχαίρωσαν έναν 16χρονο και έναν 15χρονο

Νέα διαμαρτυρία μεταναστών και προσφύγων στη Μόρια

Πριν από λίγο έγινε διαδήλωση από μετανάστριες και προσφυγόπουλα, με αίτημα να φύγουν από τη Μόρια. 

Νεκρός 20χρονος μετά από επίθεση με μαχαίρι στη Μόρια

Διαμαρτυρία κατοίκων για την κλειστή δομή στην Ηλεία

Συγκέντρωση έγινε και στο Επιτάλιο Ηλείας, για να μη γίνει κλειστή δομή στο πρώην εργοστάσιο “Αιγαίον”. 

Του Γιάννη Ευσταθίου 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top